Home » Fotoshoots » Baby- en kinderfotografie

Baby- en kinderfotografie

Baby- en kinderfotografie betekent natuurlijk… feest!

 

Jullie kind(eren) staan centraal en er wordt alles aan gedaan om het zo comfortabel mogelijk te maken. Er wordt rustig de tijd genomen, gespeeld, gelachen en gezorgd voor een ontspannen sfeer. Daarom werkt Daphne de la Cousine Fotografie zonder tijdslimiet, met als doel mooie foto's met spontane gezichtjes.

De foto’s kunnen gemaakt worden op een buitenlocatie of voor doek. Bij foto’s voor doek kan er gebruik gemaakt worden van verschillende achtergronden, kleding, attributen en accessoires. Daphne de la Cousine Fotografie beschikt over verschillende achtergronden en attributen. Jullie eigen spulletjes zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Voorafgaand van de kinderfotoshoot zullen we samen doornemen welke kleding, accessoires en achtergrond doeken jullie graag willen gebruiken. Zodat de wissels prettig en snel kunnen verlopen voor jullie kind(eren).

Wensen en ideeën van jullie worden altijd meegenomen in de kinderfotoshoot. Ik denk graag mee hoe we juist iets persoonlijks kunnen creëren.

 

Na de kinderfotoshoot ontvangen jullie minimaal 20 foto’s bewerkt én in groot formaat op DVD. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn.

Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.