Informatie en offerte familiefotoshoot 10 personen

Tijd en locatie

De familiefotoshoot vindt plaats op een buitenlocatie, de keuze hiervan is aan jullie. Daphne de la Cousine Fotografie kan altijd meedenken of tips geven.

 

De datum voor de familiefotoshoot vindt in overleg plaats. Daphne de la Cousine Fotografie is flexibel en kijkt graag mee hoe met deze groep een geschikte dag gepland kan worden.

In de winterperiode wordt op voorhand een tweede reserve afspraak gepland i.v.m. het weer.

 

Werkwijze

Tijdens de familiefotoshoot wordt er een ruim aantal verschillende foto’s gemaakt, verschillende combinaties van personen en wordt er actief gebruikt gemaakt van de locatie. Samen gaan we de locatie rond, om de verschillende plekken te gebruiken.

Tip: Om bepaalde setjes personen niet te vergeten is het handig om vooraf even een lijstje te maken.

 

Het belangrijkste, er is vooral tijd voor veel plezier en gekkigheid, een ontspannen sfeer zorgt immers voor de mooiste foto’s!

 

Daphne de la Cousine Fotografie werkt daarom ook zonder tijdslimiet. Het gaat om het eindresultaat en de tijd die hier voor nodig is, is niet altijd op voorhand te bepalen. Kunnen fotograferen zonder tijdsdruk en een ontspannen sfeer, is voor een mooi resultaat erg belangrijk.

 

Wensen en ideeën vanuit jullie worden altijd meegenomen in de fotoshoot. Daphne de la Cousine Fotografie kijkt graag mee om iets persoonlijks te creëren. Geef speciale wensen of voorbeelden vooraf even aan zodat hier eventuele voorbereidingen voor getroffen kunnen worden.

 

Zijn er kleine kinderen bij, neem eventueel wat klein speelgoed en/of lekkers mee zodat zij zich niet hoeven te vervelen en het lekker speels blijft. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bellenblaas, dit geeft ook leuke effecten op de foto.

 

Kleding

Probeer jullie kleding op elkaar af te stemmen en vooral drukke prints te voorkomen. Een combinatie van neutrale tinten zoals blauw, groen, grijs, beige, crème, zalm, spijker doen het goed op een groepsfoto.

Samen in de kleding of qua accessoires een fel kleurtje, mag gerust, zeker zelfs. Dit springt uit de foto en geeft een gezellig uitstraling. De kleuren wit en zwart kunnen beter vermeden worden, omdat deze niet mooi op de foto’s zullen uitkomen.

Probeer bij kouder weer een jas te voorkomen op de foto. Denk bijvoorbeeld aan een leuk dik vest met een mooie sjaal of muts. Maar neem de jas zeker mee om tussendoor even aan te doen.

 

Praktische informatie

Na de familiefotoshoot krijgen jullie minimaal 30 foto’s professioneel bewerkt, gecombineerd in kleur en zwart/wit (voorkeur opgeven is mogelijk) én in hoge resolutie. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn. Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

De verstrekte foto’s zullen tot een jaar na datum van afgifte bewaard worden, het advies is daarom om zelf te zorgen voor genoeg kopieën.

 

Daphne de la Cousine Fotografie heeft het recht om enkele foto’s te gebruiken voor website, social media of advertenties. Uiteraard wordt hierbij de privacy gerespecteerd. Eventueel bezwaar graag vooraf per emailbericht doorgeven.

 

 

Mochten jullie nog vragen hebben, stel deze gerust via telefoon of e-mail.