Informatie en offerte familiefotoshoot 6-8 personen

Hartelijk dank voor het opvragen van de offerte van de familiefotoshoot buitenlocatie 6 - 8 personen.

 

Tijd en locatie

De familiefotoshoot vindt plaats op een buitenlocatie, de keuze hiervan is aan jullie. Daphne de la Cousine Fotografie kan altijd meedenken of tips geven.

 

De datum voor de familiefotoshoot vindt in overleg plaats. Daphne de la Cousine Fotografie is flexibel en kijkt graag mee hoe met deze groep een geschikte dag gepland kan worden.

In de winterperiode wordt op voorhand een tweede reserve afspraak gepland i.v.m. het weer.

 

Werkwijze

Tijdens de familiefotoshoot wordt er een ruim aantal verschillende foto’s gemaakt. Verschillende combinaties van personen. Daarnaast zijn individuele foto’s ook zeker mogelijk. Vaak een vergeten ding. Maar wanneer je toch allemaal bij elkaar bent, is het erg leuk om van ieder een foto te hebben in dezelfde stijl.

Ook wordt en actief gebruikt gemaakt van de locatie en gaan we samen de locatie rond, om de verschillende plekken te gebruiken.

Tip: Om bepaalde setjes personen niet te vergeten is het handig om vooraf even een notitiebriefje te maken.

 

Maar er is vooral tijd voor veel plezier en gekkigheid, een ontspannen sfeer zorgt immers voor de mooiste foto’s!

 

Daphne de la Cousine Fotografie werkt daarom ook zonder tijdslimiet. Het gaat om het eindresultaat en de tijd die hier voor nodig is, is niet altijd op voorhand te bepalen. Kunnen fotograferen zonder tijdsdruk en een ontspannen sfeer, is voor een mooi resultaat erg belangrijk.

 

Wensen en ideeën vanuit jullie worden altijd meegenomen in de fotoshoot. Daphne de la Cousine Fotografie kijkt graag mee om iets persoonlijks te creëren. Geef speciale wensen of voorbeelden vooraf even aan zodat hier eventuele voorbereidingen voor getroffen kunnen worden.

 

Kleding

Probeer jullie kleding op elkaar af te stemmen en vooral drukke prints te voorkomen. Een combinatie van neutrale tinten zoals blauw, groen, grijs, beige, crème, zalm, spijker doen het goed op een groepsfoto.

Samen in de kleding of qua accessoires een fel kleurtje daarin tegen, mag gerust. Dit springt uit de foto en geeft een gezellig uitstraling. De kleuren wit en zwart kunnen beter vermeden worden, omdat deze niet mooi op de foto’s zullen uitkomen.

Probeer bij kouder weer een jas te voorkomen op de foto. Denk bijvoorbeeld aan een leuk dik vest met een mooie sjaal of muts. Maar neem de jas zeker mee om tussendoor even aan te doen.

 

Praktische informatie

Na de familiefotoshoot krijgen jullie een DVD met minimaal 25 foto’s professioneel bewerkt én in hoge resolutie. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn. Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

De verstrekte foto’s zullen tot een jaar na datum van afgifte bewaard worden, het advies is daarom om zelf te zorgen voor genoeg kopieën van de DVD.

 

Ook het is mogelijk om de foto’s te verkrijgen op een luxe USB stick. Er wordt hierbij een meerprijs van €14,95 inclusief BTW gerekend.

 

Daphne de la Cousine Fotografie heeft het recht om enkele foto’s te gebruiken voor website, social media of advertenties. Uiteraard wordt hierbij de privacy gerespecteerd. Eventueel bezwaar graag vooraf per emailbericht doorgeven.

 

 

Onderstaand de offerte voor de familiefotoshoot buitenlocatie 6 - 8 personen.

 

Omschrijving Prijs
Familiefotoshoot 6-8 personen 206,61
21% BTW 43,39
Totaalbedrag €250

 

Vanaf de postcode 5615NK tot aan de locatie wordt en €0,35 per kilometer gerekend.

 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief fotoafdruk, hebben jullie interesse vraag naar de meerprijs. Na de fotoshoot zal een prijslijst worden toegestuurd voor het bestellen van fotoafdrukken. Daphne de la Cousine Fotografie geeft geen garantie op afdrukken bij anderen leveranciers. 

 

Mochten jullie nog vragen hebben, stel deze gerust via telefoon of e-mail.