Home » Info lifestyle newborn

Offerte lifestyle newbornfotoshoot aan huis

Hartelijk dank voor het opvragen van de offerte van een lifestyle newbornfotoshoot aan huis.

 

Tijd en locatie

De newbornfoto’s worden ongeveer tot ongeveer 3 maanden na de geboorte van jullie kindje gemaakt. Na, eventueel voor, de geboorte maken we samen een afspraak. Het moment kan overdag of in de avonduren. Samen spreken een tijdstip af die voor jullie goed uitkomt in het dagelijkste ritme.  

 

Werkwijze

Lifestyle newborn is gericht op de dagelijkse handelingen tussen ouders (eventueel broertjes/zusjes) en jullie kleintje. Denk aan in badje, aankleden, lekker knuffelen, krijgen van flesje/borstvoeding. In tegen stelling tot de normale newbornfotoshoot, is dit zo puur mogelijk. Het is eigenlijk alsof ik er niet ben. Lifestyle newborn is gericht op de liefde en emotie tussen ouder en kind. 

Hiernaast maken we ook foto's van jullie als gezinnetje in een huiselijke setting. 

De duur van de lifestyle newbornfotoshoot is ongeveer een uur tot 1,5 uur. 

 

Voorbereiding:

Omdat deze stijl van fotograferen juist op de huiselijke setting is gericht zijn er weinig voorbereidingen. Enkel veel liefde ;-)

Wensen en ideeën van jullie worden altijd meegenomen in de lifestyle newbornfotoshoot. Daphne de la Cousine Fotografie kijkt graag mee om iets persoonlijks te creëren. Geef speciale wensen vooraf even aan zodat hier eventuele voorbereidingen voor getroffen kunnen worden.

 

 

Praktische informatie

Na de lifestyle newbornfotoshoot ontvangen jullie minimaal 20 foto’s professioneel bewerkt én in hoge resolutie op DVD. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn.

Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

De verstrekte foto’s zullen tot een jaar na datum van afgifte bewaard worden, het advies is daarom om zelf te zorgen voor genoeg kopieën van de DVD.

 

Ook het is mogelijk om de foto’s te verkrijgen op een luxe USB stick. Er wordt hierbij een meerprijs van €14,95 inclusief BTW gerekend.

 

Daphne de la Cousine Fotografie heeft het recht om enkele foto’s te gebruiken voor website, social media of advertenties. Uiteraard wordt hierbij de privacy gerespecteerd. Eventueel bezwaar graag vooraf per emailbericht doorgeven.

 

 

Onderstaand de offerte voor de life style newbornfotoshoot aan huis.

Omschrijving Prijs
Newbornfotoshoot aan huis 161,15
21% BTW 33,85
Totaalbedrag € 195

Bovenstaande prijzen zijn exclusief fotoafdruk en combinatiefoto’s, bij interesse vraag naar de meerprijs. Na de fotoshoot zal een prijslijst worden toegestuurd voor het bestellen van fotoafdrukken. Daphne de la Cousine Fotografie geeft geen garantie op afdrukken bij anderen leveranciers. 

 

Vanaf postcode 5615 NK in Eindhoven wordt er €0,35 per kilometer gerekend.

 

Mochten jullie nog vragen hebben, stel deze gerust via telefoon of e-mail.