Lifestyle newbornfotoshoot aan huis

Tijd en locatie

De newbornfoto’s worden tot ongeveer 3 maanden na de geboorte van jullie kindje gemaakt. Samen maken we een afspraak. Het fijne aan de lifestyle newbornfotoshoot is dat jullie eerst lekker in een ritme kunnen komen, voordat we de foto's gaan maken. Samen spreken een tijdstip af die voor jullie goed uitkomt in dit dagelijkste ritme.  

 

Werkwijze

Lifestyle newborn is gericht op de dagelijkse handelingen tussen ouders (eventueel broertjes/zusjes) en jullie kleintje. Denk aan een badje, aankleden, krijgen van flesje/borstvoeding en lekker knuffelen. In tegen stelling tot de normale newbornfotoshoot, is dit zo puur mogelijk. Het is eigenlijk alsof ik er niet ben. Lifestyle newborn is gericht op de liefde en emotie tussen ouder en kind. Hiernaast maken we ook foto's van jullie als gezinnetje in een huiselijke setting. 

De duur van de lifestyle newbornfotoshoot is ongeveer een uur tot 1,5 uur. 

 

Voorbereiding:

Omdat deze stijl van fotograferen juist op de huiselijke setting is gericht zijn er weinig voorbereidingen. Vooral heel veel liefde en een beetje opgeruimd huis ;-) wanneer het mogelijk is, is een lichte / effe overtrek mooi op jullie bed, hierop kunnen we foto's maken met jullie als gezinnetje. 

Probeer jullie kleding op elkaar af te stemmen. Denk hierbij aan rustige effe tinten. Probeer de kleuren wit en zwart te vermijden, deze komen minder mooi uit op foto's. Uiteraard kunnen we hier voor de fotoshoot samen nog even naar kijken. 

 

Wensen en ideeën van jullie worden altijd meegenomen in de lifestyle newbornfotoshoot. Daphne de la Cousine Fotografie kijkt graag mee om iets persoonlijks te creëren. Geef speciale wensen vooraf even aan zodat hier eventuele voorbereidingen voor getroffen kunnen worden.

 

 

Praktische informatie

Na de lifestyle newbornfotoshoot ontvangen jullie minimaal 20 foto’s professioneel bewerkt én in hoge resolutie. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn.

Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

De verstrekte foto’s zullen tot een jaar na datum van afgifte bewaard worden, het advies is daarom om zelf te zorgen voor genoeg kopieën van de foto's.

 

Daphne de la Cousine Fotografie heeft het recht om enkele foto’s te gebruiken voor website, social media of advertenties. Uiteraard wordt hierbij de privacy gerespecteerd. Eventueel bezwaar graag vooraf per emailbericht doorgeven.

 

 

 

Mochten jullie nog vragen hebben, stel deze gerust via telefoon of e-mail.