Informatie en offerte studiofotoshoot max 4 personen.

Hartelijk dank voor het opvragen van de prijsofferte van de studiofotoshoot.

 

Tijd en locatie

De fotoshoot vindt plaats op onderstaande locatie in Eindhoven.

De datum voor de fotoshoot vindt in overleg plaats. Daphne de la Cousine Fotografie is flexibel en werkt graag mee om te komen tot een geschikt moment. De fotoshoot kan doordeweeks of in het weekend plaats vinden.

 

Werkwijze

Studiofoto’s kunnen gemaakt worden voor witte of zwarte achtergrond.

Tijdens de fotoshoot wordt worden er verschillende foto’s gemaakt. Verschillende combinaties en individuele foto's. Eventueel met attributen en kleding mag gewisseld worden. 

 

Wensen en ideeën vanuit jullie worden altijd meegenomen in de fotoshoot. Daphne de la Cousine Fotografie kijkt graag mee om iets persoonlijks te creëren. Geef speciale wensen of voorbeelden vooraf even aan zodat hier eventuele voorbereidingen voor getroffen kunnen worden.

 

Tijdens het fotograferen gaat het vooral om veel plezier en gekkigheid, een ontspannen sfeer zorgt immers voor de mooiste foto’s!

 

Daphne de la Cousine Fotografie werkt daarom ook zonder tijdslimiet. Het gaat om het eindresultaat en de tijd die hier voor nodig is, is niet altijd op voorhand te bepalen. Kunnen fotograferen zonder tijdsdruk en een ontspannen sfeer, is voor een mooi resultaat erg belangrijk.

 

Kleding

Studiofoto’s komen het best tot zijn recht wanneer de kleding rustig gehouden wordt. Kies voor een neutrale kleur zonder drukke prints. De kleur wit bij witte achtergrond en zwart bij zwarte achtergrond kunnen beter vermeden worden. 

 

Praktische informatie

Na de fotoshoot krijgen jullie een DVD met minimaal 10 foto’s professioneel bewerkt én hoge resolutie. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn. Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

De verstrekte foto’s zullen tot een jaar na datum van afgifte bewaard worden, het advies is daarom om zelf te zorgen voor genoeg kopieën van de DVD.

 

Ook het is mogelijk om de foto’s te verkrijgen op een luxe USB stick. Er wordt hierbij een meerprijs van €12,95 inclusief BTW gerekend.

 

Daphne de la Cousine Fotografie heeft het recht om enkele foto’s te gebruiken voor website, social media of advertenties. Uiteraard wordt hierbij de privacy gerespecteerd. Eventueel bezwaar graag vooraf per emailbericht doorgeven.

 

 

 

Onderstaand de offerte voor de studiofotoshoot.

 

Omschrijving Prijs
Studiofotoshoot 161,16
21% BTW 33,84
Totaalbedrag €195

 

 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief fotoafdruk, hebben jullie interesse vraag naar de meerprijs. Na de fotoshoot zal een prijslijst worden toegestuurd voor het bestellen van fotoafdrukken. Daphne de la Cousine Fotografie geeft geen garantie op afdrukken bij anderen leveranciers. 

 

Mochten jullie nog vragen hebben, stel deze gerust via telefoon of e-mail.

 

 

Adres studio

Willem Klooslaan 27

5615 NK Eindhoven