Informatie zwangerschapsfotoshoot buitenlocatie

Allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap! En hartelijk dank voor het opvragen van de informatie over de zwangerschapsfotoshoot op een buitenlocatie.

 

Tijd en locatie

De zwangerschapsfotoshoot vindt ongeveer 6 weken voorafgaand aan jullie uitgerekende datum plaats. Mocht een andere week voor jullie gevoel prettiger zijn of bijvoorbeeld geadviseerd worden vanuit medische redenen, is dit geen enkel probleem en zullen we dan een afspraak plannen.

 

De afspraak wordt in overleg met jullie gemaakt. En kan zowel overdag als in de avonduren.

Mocht de gemaakte afspraak niet door kunnen gaan i.v.m. medische klachten, kan de afspraak kosteloos naar een ander moment worden verplaatst.

 

De locatie wordt in overleg met jullie bepaald. Daphne de la Cousine Fotografie kan hierin adviseren. In de winterperiode wordt op voorhand een tweede reserve afspraak gepland i.v.m. het weer.

 

 

Werkwijze

Tijdens de fotoshoot gaat het om jullie, wordt er alle tijd genomen en is er natuurlijk tijd voor een pauze. Samen zullen we de locatie rondgaan en zoeken naar mooie plekjes.

Ook bij een buitenshoot kan er zeker gebruik gemaakt worden van attributen en/of accessoires, verschillende kleding en doeken rond de buik. Daphne de la Cousine Fotografie beschikt over een aantal verschillende soorten en kleuren doeken die eventueel gebruikt kunnen worden rondom de buik.

We kunnen een mix maken van verschillende foto’s. Zo kan er bijvoorbeeld dus gebruik gemaakt worden van doeken, maar hiernaast ook casual foto’s, enkel de aanstaande moeder of een focus op de buik. Er zijn erg veel mogelijkheden op een buitenlocatie.

 

Voorafgaand aan de fotoshoot zal Daphne de la Cousine Fotografie jullie een ‘’Tips en adviezenlijst’’ toesturen waar kleding voorbeelden en tips in beschreven staan.

 

Voordat we beginnen zullen we samen jullie voorkeuren doorspreken om de fotoshoot zo soepel te laten verlopen. Zodat de aanstaande moeder zo min mogelijk belast wordt.

 

Daphne de la Cousine Fotografie werkt zonder tijdslimiet. Het gaat om het eindresultaat en de tijd die hier voor nodig is, is niet altijd op voorhand te bepalen. Kunnen fotograferen zonder tijdsdruk en een ontspannen sfeer, is voor een mooi resultaat erg belangrijk.

 

Wensen en ideeën vanuit jullie worden altijd meegenomen in de fotoshoot. Daphne de la Cousine Fotografie kijkt graag mee om iets persoonlijks te creëren. Geef speciale wensen vooraf even aan zodat hier eventuele voorbereidingen voor getroffen kunnen worden.

 

 

Praktische informatie

Na de fotoshoot krijgen jullie een DVD met minimaal 25 foto’s professioneel bewerkt én hoge resolutie. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn. Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

De verstrekte foto’s zullen tot een jaar na datum van afgifte bewaard worden, het advies is daarom om zelf te zorgen voor genoeg kopieën van de DVD.

 

Ook het is mogelijk om de foto’s te verkrijgen op een luxe USB stick. Er wordt hierbij een meerprijs van €14,95 inclusief BTW gerekend.

 

Daphne de la Cousine Fotografie heeft het recht om enkele foto’s te gebruiken voor website, social media of advertenties. Uiteraard wordt hierbij de privacy gerespecteerd. Eventueel bezwaar graag vooraf per emailbericht doorgeven.

 

 

 

Onderstaand de offerte voor de zwangerschapsfotoshoot op een buitenlocatie.

 

Omschrijving Prijs
Zwangerschapsfotoshoot buitenlocatie 114,88
21% BTW 24,12
Totaalbedrag € 139

 

 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief fotoafdruk, hebben jullie interesse vraag naar de meerprijs. Na de fotoshoot zal een prijslijst worden toegestuurd voor het bestellen van fotoafdrukken. Daphne de la Cousine Fotografie geeft geen garantie op afdrukken bij anderen leveranciers. 

 

Mochten jullie nog vragen hebben, stel deze gerust via telefoon of e-mail.