Informatie zwangerschapsfotoshoot studio

Allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap! En hartelijk dank voor het opvragen van de informatie over de zwangerschapsfotoshoot.

 

Tijd en locatie

De zwangerschapsfotoshoot vindt ongeveer 6 tot 4 weken voorafgaand aan jullie uitgerekende datum plaats. Mocht een andere week voor jullie gevoel prettiger zijn of bijvoorbeeld geadviseerd worden vanuit medische redenen, is dit geen enkel probleem en zullen we dan een afspraak plannen.

 

De afspraak wordt in overleg met jullie gemaakt. En kan zowel overdag als in de avonduren.

Mocht de gemaakte afspraak niet door kunnen gaan i.v.m. medische klachten, kan de afspraak kosteloos naar een ander moment worden verplaatst.

 

 

Werkwijze

Tijdens de fotoshoot gaat het om jullie en is er natuurlijk tijd voor een pauze. Tijdens de fotoshoot kan er gebruik worden gemaakt van verschillende kleding, attributen en/of accessoires. Voorafgaand aan de fotoshoot zal Daphne de la Cousine Fotografie jullie een ‘’Tips en adviezenlijst’’ toesturen waar kleding voorbeelden en tips in beschreven staan.

 

Ook beschikt Daphne de la Cousine Fotografie over een aantal verschillende soorten en kleuren doeken die gebruikt kunnen worden rondom de buik.

 

Daphne de la Cousine Fotografie zal jullie vooraf vragen om verschillende voorkeuren door te geven aan de hand van enkele voorbeelden. Deze kunnen online bekeken en ingevuld worden. Jullie voorkeuren worden vervolgens op een rijtje gezet om de fotoshoot zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zodat de aanstaande moeder zo min mogelijk belast wordt qua wissel van kleding etc.

 

Daphne de la Cousine Fotografie werkt zonder tijdslimiet. Het gaat om het eindresultaat en de tijd die hier voor nodig is, is niet altijd op voorhand te bepalen. Kunnen fotograferen zonder tijdsdruk en een ontspannen sfeer, is voor een mooi resultaat erg belangrijk.

 

Wensen en ideeën vanuit jullie worden altijd meegenomen in de fotoshoot. Daphne de la Cousine Fotografie kijkt graag mee om iets persoonlijks te creëren. Geef speciale wensen vooraf even aan zodat hier eventuele voorbereidingen voor getroffen kunnen worden.

 

 

Praktische informatie

Na de fotoshoot krijgen jullie een DVD met minimaal 15 foto’s professioneel bewerkt én hoge resolutie. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn. Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

De verstrekte foto’s zullen tot een jaar na datum van afgifte bewaard worden, het advies is daarom om zelf te zorgen voor genoeg kopieën van de DVD.

 

Ook het is mogelijk om de foto’s te verkrijgen op een luxe USB stick. Er wordt hierbij een meerprijs van €14,95 inclusief BTW gerekend.

 

Daphne de la Cousine Fotografie heeft het recht om enkele foto’s te gebruiken voor website, social media of advertenties. Uiteraard wordt hierbij de privacy gerespecteerd. Eventueel bezwaar graag vooraf per emailbericht doorgeven.

 

 

 

Onderstaand de offerte voor de zwangerschapsfotoshoot in de studio.

 

Omschrijving Prijs
Zwangerschapsfotoshoot studio 139,67
21% BTW 29,33
Totaalbedrag € 169

 

 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief fotoafdruk, hebben jullie interesse vraag naar de meerprijs. Na de fotoshoot zal een prijslijst worden toegestuurd voor het bestellen van fotoafdrukken. Daphne de la Cousine Fotografie geeft geen garantie op afdrukken bij anderen leveranciers. 

 

Mochten jullie nog vragen hebben, stel deze gerust via telefoon of e-mail.

 

 

Adres studio

Willem Klooslaan 27

5615 NK Eindhoven