Allereerst, gefeliciteerd met jullie verloving!

Ken je dat… wanneer je naar een foto kijkt, het voelt alsof je het moment nog een keer beleeft? Een grote glimlach die op je gezicht tevoorschijn komt? Dàt is waar ik voor sta!

 

Mijn motto is daarom: ''In elk spontaan moment schuilt stiekem een geweldige foto!''

 

Ik kan jullie een hoop vertellen hoe een bruiloft met mij zal zijn, maar wie kan dit nu beter dan de bruidsparen die jullie voorgingen...

 

 

 

Zelf vind ik het erg fijn om deze woorden van de bruidsparen te lezen. Zijn jullie benieuwd geworden naar meer reacties van de bruidsparen? 

 

Een groot gedeelte van jullie dag heb je al gefotografeerd voor €1350,- de gehele dag fotografie zelfs voor €2095,- en wanneer je echt niets wilt missen heb je voor €2295,- jullie complete dag vanaf de voorbereidingen tot en met het eerste deel van het feest. Wat al snel neerkomt op meer dan 14 uur fotografie. Maar ik werk juist nièt met uren, om het voor jullie lekker makkelijk te houden! Vraag daarom gerust vrijblijvend jullie eigen fotografie momenten aan. 

 

De fotografie is altijd inclusief een small luxe lay-flat trouwalbum. Samen kunnen we kijken naar jullie wensen en de mogelijkheden hierbij. 

 

PS. goed om te weten! Ik vind een preview erg belangrijk. In de week na jullie bruiloft ontvangen jullie al een ruime preview om lekker na te genieten.

 

Een bruiloft is erg persoonlijk. Naast prachtige foto's is een persoonlijke klik net zo belangrijk. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend gesprek, zodat we samen jullie wensen en ideeën kunnen doornemen. 

 

Hopelijk tot snel!