Allereerst, gefeliciteerd met jullie verloving!

Ken je dat… wanneer je naar een foto kijkt, het voelt alsof je het moment nog een keer beleeft? Een grote glimlach die op je gezicht tevoorschijn komt? Dàt is waar ik voor sta!

 

Mijn motto is daarom: ''In elk spontaan moment schuilt stiekem een geweldige foto!''

 

Ik kan jullie een hoop vertellen hoe een bruiloft met mij zal zijn, maar wie kan dit nu beter dan de bruidsparen die jullie voorgingen...

 

 

 

Zelf vind ik het erg fijn om deze woorden van de bruidsparen te lezen. Zijn jullie benieuwd geworden naar meer reacties van de bruidsparen? 

 

Er zijn veel mogelijkheden qua indeling van de fotografie. Zo werk ik niet met specifieke uren, om het voor jullie lekker makkelijk te houden! Ik werk met de momenten waarin jullie fotografie is ingedeeld zoals de voorbereidingen, first look, fotoshoot etc. 

Een groot gedeelte van jullie dag heb je al gefotografeerd voor €1350,- en bijvoorbeeld de gehele dag tot aan het eerste deel van het diner voor €1965,-. De momenten van de fotografie kunnen geheel naar jullie wens ingevuld worden, vraag gerust vrijblijvend jullie eigen fotografie momenten aan. 

 

De fotografie is altijd inclusief een small luxe lay-flat trouwalbum. Samen kunnen we kijken naar jullie wensen en de mogelijkheden hierbij. 

 

PS. goed om te weten! Ik vind een preview erg belangrijk. In de week na jullie bruiloft ontvangen jullie al een ruime preview om lekker na te genieten.

 

Een bruiloft is erg persoonlijk. Naast prachtige foto's is een persoonlijke klik net zo belangrijk. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend gesprek, zodat we samen jullie wensen en ideeën kunnen doornemen. 

 

Hopelijk tot snel!