Yes! Hier zit je goed!

 

Allereerst, gefeliciteerd met jullie verloving!

Ken je dat… wanneer je naar een foto kijkt, het voelt alsof je het moment nog een keer beleeft? Een grote glimlach die op je gezicht tevoorschijn komt? Dàt is waar ik voor sta!

 

Deze mooie dag die eraan komt zal vol liefde, blijdschap, gezelligheid, mooie momenten en prachtige herinneringen zitten. Geweldig om naar terug te kijken. Vooral als je deze momenten dan nóg een keer kan ervaren bij het bekijken van de foto’s.

 

Ik zal er voor zorgen dat al deze mooie momenten vastgelegd worden. Momenten zoals ze zijn, lekker spontaan. Maar vooral, gewoon zoals jullie zijn!

 

Nu zijn dit mijn woorden, nieuwsgierig hoe andere bruidsparen mij hebben ervaren? 

 

 

Een groot gedeelte van jullie dag heb je al gefotografeerd voor €1350,- en de gehele dag fotografie zelfs vanaf €1895,-

Waarbij de voorbereidingen tot en met het eerste deel van het feest worden gefotografeerd, wat al snel neerkomt op meer dan 14 uur fotografie. Maar ik werk juist niet met uren, om het voor jullie lekker makkelijk te houden. Vraag daarom gerust vrijblijvend jullie eigen fotografie momenten aan. 

De fotografie is altijd inclusief een small luxe lay-flat trouwalbum. Samen kunnen we kijken naar jullie wensen en de mogelijkheden hierbij. 

 

PS. goed om te weten! Ik vind een preview erg belangrijk. In de week na jullie bruiloft ontvangen jullie al een ruime preview om lekker na te genieten.

 

Een bruiloft is erg persoonlijk. Naast prachtige foto's is een persoonlijke klik net zo belangrijk. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek, zodat we samen jullie wensen en ideeën kunnen doornemen. 

 

Hopelijk tot snel!