Ken je dat... wanneer je naar een foto kijkt, het voelt alsof je het moment nog een keer beleeft? Een grote glimlach op je gezicht tevoorschijn komt? Dàt is waar ik voor sta!

 

Ik hou ervan. Mooie plaatjes, stoere foto's, gek doen en liefdevolle momenten! 

 

Maar eerst, wie staat er achter de camera. Mijn naam is Daphne de la Cousine, 33 jaar en een grote liefde voor fotografie. Creatief en een duizendpoot. Altijd in om mooie dingen te maken en ik kan totaal niet stil zitten, maar dat is in mijn vak juist een mooi pluspunt.
Op bruiloften ben ik onzichtbaar, zodat juist alle kleine mooie momenten en emoties vastgelegd worden. Want emoties vastleggen, wat is dat mooi. Enkel met de spontane momenten werken, ongedwongen, zodat jullie jezelf kunnen zijn. Dit vind ik erg belangrijk, een bruiloft is ontzettend mooi, maar gaat daarnaast ook erg snel voorbij. Beleef deze dag daarom zoals jullie graag willen. Genieten van elk moment en de mensen om jullie heen.
Ook tijdens een fotoshoot zullen er zo min mogelijk geposeerde foto’s worden gemaakt. Lekker met de familie of kids op pad. Tijd voor veel plezier en gekkigheid!

 

Want mijn motto is: ''In elk spontaan moment schuilt stiekem een geweldige foto!''


Zie ik jullie snel?!