Ervaringen van de bruidsparen die jullie voor gingen. 

Imke en Glenn.

Voor onze bruiloft waren wij opzoek naar een fotograaf die spontaniteit, gevoel en emotie kan vastleggen tijdens deze speciale dag in ons leven. De foto's op Daphne's website gaven ons het idee dat dit wel eens onze fotografe zou kunnen zijn. Tijdens ons kennismakingsgesprek was er een fijne sfeer en kwam Daphne al met leuke ideeën en tips waar rekening mee te houden.
Op de trouwdag zelf heeft Daphne daadwerkelijk emotie en spontane gebeurtenissen haarfijn weten vast te leggen. Ons viel ook op dat we vaak niet eens in de gaten hadden dat Daphne er was, wat in onze ogen een zeer prettige eigenschap is van een goede fotografe.
Nadien was de eerste preview al gauw beschikbaar, waarin Daphne met een beperkt aantal foto's een goeie samenvatting van de dag wist neer te zetten. Bij de volledige levering van alle foto's hebben zowel wij, als onze dierbaren werkelijk onze ogen uitgekeken: wat een prachtige foto's!
Tevens hebben we gebruik gemaakt van de optie om een trouwalbum te laten maken door Daphne. Ook hier hebben we eerst een preview ontvangen en na een paar kleine wijzigingen het fysieke trouwalbum mogen ontvangen: wederom top!
We hadden ons geen fijnere fotografe kunnen wensen, bedankt Daphne!

Anne en Jasper.

We hebben een fantastische bruiloft gehad en dankzij Daphne hebben we hele mooie foto's waarmee we nog heerlijk kunnen nagenieten! Daphne heeft alle emoties en spontane momentjes precies op het juiste moment weten vast te leggen.
Ze is heel erg prettig in de omgang en gaf ons fijne aanwijzingen en tips (voor de foto's en de fotolocaties). Tijdens de bruiloft hadden we niet in de gaten dat ze er was, maar ze heeft alles perfect vastgelegd. We zijn dan ook erg tevreden met het trouwalbum wat ze voor ons gemaakt heeft. Kortom: we zouden Daphne zeker aanbevelen als fotograaf!

Nathalie en Mark.

Daphne is een hele leuke en spontane fotograaf, die ook nog eens de mooiste plaatjes weet te schieten! De kennismaking was erg prettig en ze is heel duidelijk en helder in haar communicatie, zodat je weet waar je aan toe bent. Ze stond open voor onze wensen en denkt graag mee in het voortraject, tijdens de dag, maar ook daarna, wat heel fijn is! Op de dag zelf en de officiële shoot gaat het allemaal heel natuurlijk en ongedwongen. Ze is vriendelijk en sociaal in de omgang en mengt haarzelf perfect tussen het gezelschap. Ook de aftersales is uitmuntend bij Daphne, ook niet onbelangrijk. Ze heeft ons echt verrast met haar foto's! Ik had het niet mooier kunnen dromen! En wat een fantastisch album is eruit gekomen. Super bedankt Daphne, je was een aanwinst op ONZE dag!

Mirjan en Bram.

Daphne is dan wel een trouwfotograaf, maar is daarnaast ook super gezellig om op je bruiloft erbij te hebben.
Tijdens de voorbespreking gaf ze al goede tips en dingen om rekening mee te houden. Op de dag zelf kwam ze binnen op het make-up moment. Gezellig kletsen en foto’s maken, we voelden ons erg op ons gemak bij haar. Alsof er gewoon een vriendin bij was. De rest van de dag was ze er wel, maar tegelijkertijd ook onzichtbaar. Ze heeft de mooiste momenten weten te pakken en nog veel meer. Wij vragen ons dan ook af hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen.
Maar het is meer dan de bruiloft fotograferen. Vlak na de bruiloft volgt de preview. Super leuk! Daarna hebben we alle foto’s mogen ontvangen en wat zijn ze goed!
Vervolgens heeft ze de foto’s verwerkt in een fotoboek. Verrassend om te zien hoe je de dag opnieuw kunt beleven met een fotoboek. Ze heeft in het boek met de foto’s echt een verhaal neergezet.
Daphne, wat ben je voor ons maanden druk bezig geweest en wat heb je mooi werk neergezet. Steeds mogen we de bruiloft opnieuw beleven. Dankjewel.

Isabelle en Wouter.

Tijdens onze zoektocht waren we gecharmeerd van de manier waarop Daphne fotografeert: de spontaniteit, levendigheid en het betrekken van de gasten op de foto's in haar portfolio sprak ons gelijk aan. Ook op onze dag heeft ze dit perfect weten vast te leggen.

Daphne communiceert prettig, denkt goed mee en begreep wat wij wilden. Gedurende de dag denkt ze altijd al een stap vooruit en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Zonder dat je het door hebt dat ze er is weet ze de mooiste momenten vast te leggen. Zowel van ons als bruidspaar als van onze gasten.

Het ontvangen van de preview na één week was al een cadeautje en de foto's die daarop volgden maakten het plaatje compleet. Daarna heeft ze deze dag nog weten samen te vatten in een prachtig album.

Wij konden ons geen betere fotografe wensen en zouden haar aan iedereen aanraden!

Leny en Frans.

Fijn telefonisch contact, wensen besproken. Daphne was op de feestdag ruim op tijd, gaf goede tips, de rest van de dag onzichtbaar, maar pakte alle goede momenten. Hele prettige persoonlijkheid en t belangrijkst: schitterende foto’s!

Nadine en Denny.

Op aanraden van vrienden hebben wij contact opgenomen met Daphne voor onze trouwdag en dit bleek een schot in de roos! Daphne heeft onze dag op een prachtige manier vastgelegd en is bovendien een hele leuke en gezellige dame, echt een dikke aanrader! We hebben ook zoveel complimentjes gehad van familie en vrienden over de foto's. We hebben net ons trouwalbum binnen en we krijgen de lach niet van ons gezicht.

Jelisa en Peter.

Daphne, wat zijn wij blij met de momenten die je hebt vastgelegd op onze trouwdag. De foto's zijn levendig en geven een prachtige impressie van de dag! De juiste momenten gevangen in een frame, echt geweldig werk. Je bent behulpzaam en hebt zo fijn meegedacht. Je was niet alleen een fotograaf aan het werk, maar ook een fijne extra gast om erbij te hebben. Dankjewel!

Ilze en John.

Toen we op zoek gingen naar een fotograaf voor onze bruiloft, kregen we van een vriendin van ons de tip om eens te kijken op de site van daphne.
Daar zagen we prachtige foto's, waarbij ze vooral alle spontane momenten perfect weet te vangen.
We gingen met haar in gesprek en toen bleek ze ook nog een hartstikke leuk mens.
Ze heeft onze foto's gemaakt zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Alle momenten heeft ze gepakt, precies zoals ze waren.
In het bijzonder onze 3 meiden heeft ze heel spontaan mooi kunnen laten shinen op kraakheldere foto's.
Ze heeft goede ideeën over mogelijkheden maar pusht niet om iets te doen wat niet bij je past.
We hebben ondertussen (heel snel) het trouwalbum binnen en zouden iedereen aanraden om door daphne foto's te laten maken.
Als we na 12,5 jaar weer een feestje plannen, dan is daphne erbij!

Elke en Stef.

Lieve Daphne,
Nogmaals enorm bedankt voor onze prachtige trouwfoto's. Door corona duurde het helaas 3 jaar langer voor de dag daar was, maar gedurende deze 3 jaar hebben we altijd fijn contact met jou gehad. Je was flexibel, dacht met ons mee en genoot zichtbaar van jouw werk. Op de dag zelf was je juist soms onzichtbaar wat resulteerde in prachtige foto's. Zo hadden wij helemaal niet in de gaten dat je tijdens de ceremonie ook achter ons hebt gestaan haha. Dit zorgde wel voor een schitterende foto die groot boven ons bed komt te hangen. Gedurende de dag en ook daarvoor voelde het alsof je meer een daggast was dan iemand die enkel zijn werk kwam doen. Je kletste met onze vrienden en families, dronk gezellig een kopje koffie mee en bleef bovendien gezellig een hapje mee eten terwijl jou werk er eigenlijk al op zat. Dit waardeerde we enorm! Wij raden iedereen dan ook zeker aan om jou in te huren op hun bruiloft. En mochten wij in de toekomst nog een fotograaf nodig hebben komen we zeker bij jou terug! Bedankt voor alles!

Michelle en Paul.

"Wat een prachtige foto’s hebben wij dankzij Daphne! We zijn een groot gezin, samen hebben we 5 dynamische (lees “zit, staan nooit stil en maken veel lawaai”) kinderen. Zowel de foto’s voor onze trouwkaart als die van onze trouwdag zijn door Daphne gemaakt. En zo knap; alle kinderen en wijzelf staan zo mooi en spontaan op alle foto’s. Niet te geposeerd maar gewoon zoals we zijn. Heel bijzonder dat we op de foto’s van onze bruiloft echt de emoties van die dag terugzien. Alle mooie en emotionele momenten, maar ook de grappigste zijn vastgelegd. Zo knap dat ze die meteen wist te pakken. Door het terugkijken van de foto’s zijn we echt weer even terug op die dag. Ook in de voorbereidingen dacht Daphne mee, wij moesten vanwege onvoorziene omstandigheden bij de trouwlocatie op een andere plek dan we wilden de ceremonie houden. Daphne is met ons daar gaan kijken en heeft echt geholpen om de juiste sfeer te creëren. Naast dat ze dus een geweldige fotograaf is is Daphne ook gewoon een hele lieve vrouw en fijn mens! Gezellig en rustig, heel fijn op zo’n toch wel spannende dag. Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen en hebben heel veel complimenten over de foto’s gekregen!"

Erica en Bas.

"Lieve Daphne, Wat heb jij voor ons onze dag nog mooier gemaakt. Je ziet precies alle momenten die je dan ook nog eens spectaculair vast legt! Jij bent zo spontaan en vol liefde dat je dat terug ziet in iedere foto! Ongelooflijk flexibel sluip je overal onder en tussendoor voor het perfecte plaatje. We merkten zelfden dat je er was! Je bent een topper en ik zou iedereen aanraden om jou te laten fotograferen en dan niet alleen voor de fijne prijs en de fantastische service. Vooral voor je passie en warmte die je in alle foto´s stopt. Bedankt! Groetjes Bas en Erica"

Kelly en Geert.

"Wauw, wat heeft Daphne gave foto's gemaakt op onze bruiloft! Vanaf de eerste kennismaking hadden we al een goed gevoel bij Daphne. Een jonge, spontane meid met oog voor detail. De keuze voor Daphne als trouwfotograaf was dan ook snel gemaakt. Wat we vooral fijn vonden, is dat Daphne niet met vaste uren werkt. Ze is er zo lang als jij wil bij op de bruiloft en ze zorgt dat ze alle belangrijke momenten mee pakt. Op de dag zelf is het voor iedereen even wennen dat er een fotograaf rondloopt. Zeker ook voor ons als bruidspaar, wij die er niet van houden om in de spotlight te staan. Maar we hebben Daphne op genoeg momenten niet eens bewust gezien. En er waren wel foto's van! Zo onopvallend is ze dus. Wat ook zo mooi is, is dat ze de sfeer zo goed weet vast te leggen. En niet alleen het bruidspaar staat op de foto, ook alle gasten zijn terug te zien. Op de dag zelf hadden we nog een onvoorziene tegenvaller. Op de beeldschermen in de feestzaal wilden we namelijk de foto's gemaakt via de photobooth weergeven, maar dat bleek last-minute niet te kunnen. Toen heeft Daphne nog ter plaatse enkele foto's van de middag bewerkt, zodat die de hele avond konden schitteren op de beeldschermen. Iedereen was toen al super enthousiast over de foto's! En of je nu buiten foto's gaat maken op de hei, op het terras, in een limousine of in een (donkere) feestzaal, Daphne kan het allemaal! Wij zijn blij! Bedankt voor alles, Daphne :-)"

Fam van Rijn.

Na de foto’s van de bruiloft van mijn zus was er maar 1 die foto’s op mijn bruiloft zou mogen maken.
Daphne is een topper!
Ondanks onze kleine bruiloft was 1 ding zeker. Dit moet vastgelegd worden.

Mijn oma was er bij als mijn getuigen. Ze wist niet eens persé hoe bijzonder mijn band met haar is. En toch zijn alle foto’s met oma de foto’s die uitstralen zonder woorden hoe onze band is. Alle kleine momentjes heeft ze eruit gepakt.
Ook met mijn man de kinderen en alle aanwezigen zijn perfect vastgelegd; spontaan! precies zoals ze zijn.

En je hebt niet eens door dat er foto's gemaakt worden. En zelfs met de fotoshoot waar we niet mega goed in zijn, zijn alle foto’s nog met een spontane look & feel.

Dit is z’n waardevol bezit.
Met een traan van geluk, mijn dag terug gekeken. Precies zoals het ook gevoeld heeft!

En wat helemaal fijn is, geen gedoe met aantal foto’s. Gewoon een vaste prijs en alles erbij.
Zelfs het bewerken van een paar foto’s ivm gezichtswond, geen probleem niks is te gek.

Nogmaals daphne. Heeeeel erg bedankt namens onze hele familie en zeker tot gauw!!

Groetjes Fam van Rijn

Lieke en Rick.

"Daphne is niet alleen een fantastische fotografe, maar ook een fantastisch persoon! Daphne is aanwezig geweest op onze bruiloft en heeft hier prachtige beelden gemaakt. Je hebt niet door dat er foto's gemaakt worden, waardoor het natuurlijke, spontane foto's zijn waarbij je je op je gemak voelt. Daphne heeft oog voor detail en maakt prachtige foto's. Kortom: een aanwinst op je bruiloft!"

Evelyn en Twan.

"In een woord; fantastisch! We zijn erg blij dat we Daphne gekozen hebben als fotograaf op onze bruiloft. Het eerste gesprek heeft al lang geleden plaatsgevonden maar we herinneren ons nog dat we ons op ons gemak voelde en dat Daphne goed mee dacht. Ondanks dat de bruiloft door corona was uitgesteld bleef ze regelmatig contact houden met ons. Op de dag zelf was ze bijna onzichtbaar. Pas toen we de opname van de ceremonie terugzagen viel pas op hoe ze van alle hoeken foto's gemaakt heeft. Ook tijdens de fotoshoot in het bos zorgde ze voor een heel luchtige sfeer. We zagen er een beetje tegenop omdat we niet goed zijn in poseren en niet veel op de foto gaan. Het viel allemaal reuze mee en het zijn prachtige, spontane foto's geworden. Als we door de foto's bladeren zijn het een voor een prachtige en veelal spontane foto's waarop zoveel details te zien zijn! We zien elke keer weer iets nieuws. Van alle daggasten horen we ook alleen maar positieve opmerkingen over Daphne. Wat we ook heel erg waarderen is dat Daphne niet alleen oog had voor ons als bruidspaar maar dat ook alle daggasten zijn gefotografeerd. De foto's vertellen het verhaal van de gehele dag met al onze familie en vrienden. Daphne, kei bedankt!! We laten onze foto's vol trots aan iedereen zien!"

Pien en Mathia.

"Voor onze bruiloft hebben we contact met Daphne opgenomen omdat we haar fotografie kenden van bruiloften van familie. De foto's die we hadden gezien waren kleurrijk, spontaan en zelfs de kleinste details waren vastgelegd. Ook waren deze familieleden ook erg tevreden over Daphne zelf en hoe de dag verliep met haar als fotograaf. Waarom zouden wij dan nog verder gaan zoeken dachten we. Van te voren eerst een fijn gesprek om kennis met elkaar te maken, maar ook om ideeën te delen en tips mee te geven waar we nog aan moesten denken. Door haar ervaring in bruidsfotografie werd er niets over het hoofd gezien tijdens de voorbereidingen. Op de trouwdag zelf heb je eigenlijk nauwelijks in de gaten dat er continu foto's gemaakt worden. Er zaten zoveel mooie foto's bij waarvan je naderhand na zit te denken.. "ik heb eigenlijk helemaal niet gemerkt dat ze hier foto's aan het maken was". De kleinste details, emoties van de gasten en onszelf zijn ontzettend mooi vastgelegd! Wij zijn wat dat betreft niet echt van het poseren voor foto's en vermijden deze meestal ook liever. Maar op zo'n dag gaat dat natuurlijk niet. Gelukkig weet Daphne daar goed mee om te gaan en kwam met leuke ideeën en zorgde ervoor dat wij op de juiste momenten met een spontane lach kwamen. Na enkele dagen kregen we een preview van foto's van onze trouwdag. Wauw! Dat beloofde nog wat voor de rest van de foto's. Het selecteren van de foto's voor het album was dan ook zeker niet gemakkelijk. Al met al waren we echt meer dan tevreden over hoe de dag was verlopen met Daphne en ook het resultaat. We zullen haar dan ook echt iedereen aanraden! Net zoals onze familieleden dat ook al bij ons hadden gedaan :)"

Marieke en Koen.

Wij hebben zelf nog even getwijfeld of we een bekende zouden gaan benaderen om foto's te maken tijdens onze bruiloft. Gelukkig hebben we dat niet gedaan en voor Daphne gekozen. Dat is een goede keuze gebleken. Tijdens onze kennismaking heeft Daphne goed uitgelegd wat het belang is van een professionele fotograaf en heeft met ons de dagplanning doorgenomen. Hierdoor was ze in staat om elk belangrijk moment perfect vast te leggen. We hebben een dag voor de bruiloft vanwege het weer al onze locaties moeten wijzigen maar dat heeft Daphne er niet van weerhouden volledig mee te denken zodat wij ons daar iig niet druk om hoefde te maken.
Daphne was op de dag zelf "onzichtbaar" zodat niemand in de gaten heeft gehad dat er foto's gemaakt werden. Dat heeft heel veel spontane en verrassende plaatjes opgeleverd. De kwaliteit van de foto's was, zoals verwacht, heel erg goed.
Na enkele dagen kregen we al een preview, snel daarna volgde een klein boekje en de rest van de foto's.
Wij zijn super tevreden, dank je wel Daphne.
Groetjes, Marieke & Koen

Eline en Hans.

Vanwege Corona moesten we continu het programma wisselen en zelfs de bruiloft over 2 dagen verspreiden. Daphne was flexibel en kon gelukkig ook op beide dagen aanwezig zijn en alle mooie momenten prachtig vastleggen. De kwaliteit van Daphne is dat ze de verschillende emoties, ook bij onze gasten, enorm mooi kan vastleggen op camera zodat we de dagen goed konden herbeleven. We zijn ook enorm blij dat ze zoveel gasten op de foto heeft gezet, maar ook alle details en de locatie. Om er echt een totaal verhaal van te maken. Daphne heeft vervolgens ook ons trouwalbum samen gesteld, en ook daar zijn we enorm blij mee. Daphne vult het toch net anders, en op een creatieve manier in, met wederom oog voor het verhaal!

Dana en Yvo.

Daphne was fantastisch! We hadden haar werk al eerder mogen bewonderen in de familie maar nu hebben we samen met haar het proces van A to Z doorlopen en dat is zeer goed bevallen!

Daphne is ten eerste een prettig persoon en dat viel gelijk op in het eerste gesprek daarnaast is ze zeer gedreven in haar werk. Trots liet ze dan ook haar portfolio zien. Al snel hadden we de keuze gemaakt voor Daphne en dat vertrouwen is terugbetaald. Vooraf dacht ze zeer goed mee in buiten en binnen locaties en heeft zelf ook nog een aantal locaties benaderd wat de mogelijkheden zijn. Gelukkig was het op de dag zelf mooi weer en konden we mooi buiten foto’s maken. Wat je dan ook merkt is dat mooie foto’s maken echt een vak is want Daphne ziet dingen in de omgeving waarvan wij dachten zo bijzonder is het niet maar als je dan het resultaat ziet dan is het echt prachtig.
Tijdens de ceremonie en borrel dan komt Daphne’s sterkste kant naar voren en dat is aanwezig zijn zonder zichtbaar te zijn. Ze heeft van ons de mooiste momenten vastgelegd maar ik heb haar de hele dag nauwelijks gezien. Tijdens onze huwelijksreis kregen we de eerste preview binnen en die foto’s waren al zo mooi en zo fijn dat ze zo snel zijn opgestuurd nu konden we nog extra nagenieten. Inmiddels hebben we alle foto’s binnen en dat is ook in één fantastisch!
Wij bevelen Daphne zeker aan als je één van de mooiste dagen van je leven super mooi wilt vastleggen.

Nogmaals super bedankt Daphne!

Dana & Yvo

Rachèl en Ido.

Daphne was de fotograaf op de bruiloft van onze (schoon)zus. We hadden haar werk en haar foto's al kunnen bewonderen voor we haar zelf hebben gevraagd voor onze bruiloft. We zijn eerst zelf op zoek gegaan naar een fotograaf, maar bleven de foto's maar vergelijken met die van Daphne. De keuze was dan uiteindelijk ook snel gemaakt!

Ze denkt van te voren goed mee over bijvoorbeeld (eventuele slechtweer) locaties en komt met goede tips! Ze is flexibel en op een fijne manier aanwezig op de bruiloft. De fotoshoot voelde niet gemaakt en verliep eigenlijk heel natuurlijk zonder het gevoel dat je echt moet poseren. Tijdens de ceremonie en het feest merk je niet dat ze er is en weet ze toch de meest prachtige plaatjes vast te leggen.

Wij gaan nog even nagenieten van de mooie foto's!
Wij raden haar zeker aan!

Sjeela en Robert.

Wij hadden twee fotografen op onze trouwdag, en Daphne was overduidelijk de beste! Achteraf gezien hebben we spijt dat we voor een tweede fotograaf zijn gegaan en hadden we liever alleen Daphne als fotograaf gehad.

Ze is een fijn mens, prettige en goede communicatie, je hebt niet in de gaten dat ze er is als ze foto’s maakt. Ze weet perfect alle mooie en belangrijke momenten vast te leggen, ze heeft echt oog voor detail. Ze is sterk in de fotoshoot foto’s maar zeker ook in de “ad-hoc” foto’s gedurende de dag.

Daarnaast denkt ze mee, is ze flexibel in tijden en mogelijkheden en door haar creativiteit krijg je prachtige foto’s (in ons geval foto’s in het donker, buiten met rook) Foto’s terug kijken is echt weer even terug komen in dat heerlijke het moment, genieten, en verwondering om dingen te zien die je die dag niet hebt gezien. Wij willen écht nooit meer een andere fotograaf! We raden haar echt iedereen aan! Ook voor andere gelegenheden dan een trouwdag!

Chantal en Bas.

Daphne was de fotografe op onze bruiloft. Super fijn persoon waar je heel goed jezelf kunt zijn. Ze is op de belangrijke momenten vrijwel onzichtbaar wat natuurlijk heel prettig is. Hele mooie foto`s hebben we mogen ontvangen van onze dag!

Marielle en Bram.

Daphne is professioneel, inlevend, meedenkend en uiterst bekwaam. De foto’s waren echt geweldig die ze gemaakt heeft op onze bruiloft. Het zijn geen standaard foto’s maar meer sfeer en spontane foto’s. Zonder twijfel beveel ik haar aan bij iedereen die op zoek is naar een goede bruiloft fotograaf.

Anneke en Eric.

Wij zijn enorm blij dat we Daphne hebben gekozen als fotograaf! Van begin tot het eind goed contact gehad ondanks al het verplaatsen van de bruiloft. De foto's vertellen het hele verhaal en veel momentjes die wij als bruidspaar hebben gemist. We zijn enorm blij met de foto's en het album. Bedankt Daphne!

Anita en Patrick.

Topfotograaf! Op onze bruiloft heb je super mooie foto's gemaakt waar we met veel plezier op terug kijken! Door de dag heen was je niet prominent aanwezig en toch heb je alle mooie en emotionele momenten op de gevoelige plaat vastgelegd. Ook was je overal op het goede moment: wehebben foto's erbij zitten waar je een schaterlach van een tante, de trotse blikken van ouders, een vlinder tijdens het ja-woord (van grote betekenis voor mij) hebt geschoten. Heerlijk om al deze foto's terug te zien en inderdaad onze dag opnieuw te beleven!

Nanda en Frank.

Wij zijn erg blij met de mooie foto's die Daphne van onze bruiloft heeft gemaakt. Daphne is flexibel en spontaan en had alle aandacht voor onze wensen. Door alle mooie en spontane momenten en emoties, die Daphne haarfijn op de foto's heeft weten vast te leggen, kunnen we de bruiloft steeds herbeleven en terug kijken op een geweldig mooie dag!

Laura en Mark.

We hebben prachtige foto's ontvangen!! Ze is echt een aanrader! Heel prettig iemand om om je heen te hebben! Ze maakte precies de foto's die we graag wilde.

Else en Ivo.

We zijn enorm tevreden over onze keuze voor Daphne als fotograaf! Mooie, spontane en kwalitatieve foto's om terug te kijken op onze dag en ook die mooie kleine momenten te zien die ze heeft weten vast te leggen. Veel complimenten daarvoor :) Ook bij de voorbereidingen en achteraf bij het samenstellen van het album was Daphne erg behulpzaam en goed bereikbaar. We sluiten ons helemaal aan bij alle andere bruidsparen, we zouden Daphne de la Cousine Fotografie zeker aanraden!

Niels en Roland.

Wij kijken terug op een prachtige dag met alleen maar dierbaren om ons heen op een prachtige locatie. Daphne heeft deze dag voor ons op een sfeervolle en relaxte manier vastgelegd, precies zoals wij deze dag wilden laten verlopen. Op de achtergrond aanwezig en toch de juiste spontane momenten weten te pakken. Heel knap. De foto's geven echt weer zoals de dag is verlopen: ontspannen, een lach, een traan. Ook de creativiteit qua achtergronden...super. Echt een aanrader.

Mirela en Emir.

Dankjewel Daphne voor het vastleggen van onze trouwfoto's. Het zijn natuurlijke en spontane foto's en deze zijn één voor één allemaal geweldig. Ondanks dat onze trouw tijdens de nog strenge coronamaatregelen viel, voel en zie je de verbondenheid en liefde op de foto's met onze familie en beste vrienden.
Je wist belangrijke momenten op het juiste moment vast te leggen zonder het ook maar door te hebben dat je foto's aan het maken bent.
De eerste bespreking met jou was enorm aangenaam. Je denkt mee en stelt eventuele alternatieven voor indien het slecht weer zou zijn. Je legt alles ook heel goed uit en toont verschillende mogelijkheden naar het samenstellen van een fotoboek achteraf.
Wij hebben de eerste ontmoeting, de fotoshoot en de nabespreking als zeer positief ervaren.
Dankjewel dat we elke dag kunnen nagenieten van onze mooie dag.

Marit en Lex.

Ondanks dat de plannen last-minute gewijzigd werden i.v.m. regen wist Daphne toch heel mooie plekjes te vinden voor de fotoshoot. De preview foto's zijn ontzettend mooi geworden, we kijken uit naar het foto-album! We hebben in verband met corona onze bruiloft een jaar uitgesteld. Het was geen probleem om dat gratis te verplaatsen.

Jacklyn en Maarten.

Wij hebben een hele mooi ervaring met Daphne de la Cousine fotografie gehad. Door de corona moesten we onze bruiloft opsplitsen in twee dagen en daar kon Daphne op beide dagen bij zijn. We zijn super blij met de foto's die ze heeft gemaakt en het geduld dat ze heeft. We raden Daphne aan voor bruiloft of shoots.

Chantal en Kevin.

Wij hadden heel lang gezocht naar een fotograaf voor onze bruiloft. Uiteindelijk kwamen we bij Daphne uit. Alles besproken en dan zou 8 mei 2020 onze dag zijn. Helaas ging dit niet meer door ivm corona en is het verzet naar 4 september 2020. Gelukkig kon ze er die dag ook bij zijn. We zijn heel blij met het resultaat van de foto's en het album. Ook onze hond staat erg mooi op de foto's zoals we graag wilden. Alles was goed geregeld en we hadden op de dag zelf op een gegeven moment niet meer door dat ze er was. We raden haar zeker aan.

Lynn en Peter.

Wauw! Onze dag is zo mooi weergeven in de foto's van Daphne. Steeds als we ze weer bekijken krijgen we een lach op ons gezicht en beleven we de dag opnieuw.
Daphne is een hele relaxte fotograaf waardoor we ons snel op ons gemak voelde en het eindresultaat is prachtig.

Ilona en Madlon. 

Ondanks de coronatijd hebben wij mede dankzij Daphne toch een top dag gehad! Daphne denkt goed mee, helpt daar waar nodig en de foto momenten die zijn geschoten zijn rcht top!

Maaike en Chris.

Naast dat Daphne een spontane een sociale meid is, zijn we ook erg tevreden over de kwaliteit. Ze weet de emotie goed vast te leggen en de foto’s zijn haarscherp. Zeker aan te raden.

Nesrin en Kostas. 

Dankzij Daphne hebben wij onze meest speciale dag op een fantastische manier vast kunnen leggen. Ik ben normaal best kritisch als het om foto's gaat, maar de manier waarop Daphne te werk gaat en mooie emoties vastlegt is erg bijzonder. Bepaalde momenten met onze dierbaren die wij onszelf niet eens meer konden herinneren heeft Daphne prachtig vast weten te leggen. Je wordt zo geleefd op je eigen bruiloft en met de foto's van Daphne lijkt het alsof we alle mooie emoties en momenten opnieuw beleven. De foto's zijn zo spontaan, krachtig, puur en liefdevol. Wij hebben enorm veel complimenten gekregen op onze foto's! Wij kunnen Daphne iedereen 110% aanraden! Dankjewel Daphne!

Bruidspaar.

Wij zijn heel tevreden over Daphne, super mooie foto's van alles wat er op de dag gebeurt is. Zonder dat we merkte dat ze er was heeft ze alles, van details tot het overzicht, op foto weten te krijgen.

Fijn om mee te werken. Zeker een aanrader!

Milou en Tim.

Daphne is een fantastische fotograaf. Ze denkt met je mee, staat open voor al je eigen ideeën en haar foto's zijn geweldig. Aanrader!

Sanne en Enzo.

Overal 5 sterren. Ik hoor u al denken, is dit niet wat overdreven? Nee. Ik en mijn vrouw kunnen alleen maar vol lof spreken over Daphne. Daphne is als persoon ontzettend bedreven en betrokken. We hadden een erg leuke klik vooraf, op de dag zelf en de afhandeling (nazorg) is ook goed verlopen. Schitterende, bewerkte foto's! We hebben veel meer bewerkte foto's ontvangen dan we eigenlijk hadden verwacht. Het was voor ons nog een hele klus om te kiezen welke foto's we in ons trouwalbum wilde hebben. Wij raden Daphne de la Cousine aan iedereen aan. Zoeken we ooit nog een fotograaf dan weten we haar te vinden.

Margot en Bob.

Wij zijn echt heel erg tevreden over Daphne. We hebben ontzettend mooie foto's gekregen. Ze overstijgen onze verwachtingen eigenlijk gewoon! En als fotografe op de dag zelf is ze vrolijk, kundig en vooral, niet opvallend. Alles is prachtig vastgelegd zonder dat we door hadden dat ze er was.

Danielle en Stefan.

Foto’s spelen een belangrijke rol in ons leven. We vinden het leuk om zelf met ons fototoestel op pad te gaan, maar foto’s maken van onze eigen bruiloft was toch een beetje lastig. Tijdens onze speurtocht naar een fotograaf zijn we Daphne’s website tegen gekomen en haar stijl sprak ons erg aan. We hebben een kennismakingsgesprek gehad op onze trouwlocatie zodat zij daar ook meteen een beeld van kreeg. We hadden een leuke klik en wisten dan ook al snel dat we Daphne er graag bij wilden hebben op onze trouwdag. De dag zelf was een groot succes! We hebben ’s ochtends een fotoshoot gedaan met Daphne en ze is er ook tijdens de ceremonie en het taartmoment bij geweest. Wij houden er allebei niet zo van om op de foto te moeten, dus zagen we een beetje tegen de fotoshoot op. Maar het verliep allemaal heel natuurlijk en gemoedelijk. Daphne is een spontane, vrolijke en gezellige meid waarbij we ons al snel op ons gemak voelden. Tijdens de ceremonie was ze overal. Op foto’s van onze gasten zie je haar dan ook overal op duiken. Op de dag zelf hadden we dat helemaal niet zo in de gaten, maar wat heeft ze veel op en neer gerend. We hoorden later ook van onze gasten terug dat we zo’n leuke fotografe hadden. Daphne hoorde er gewoon bij die dag! Binnen een week kregen we een preview van een aantal foto’s. We vonden ze erg mooi en konden niet wachten op de rest. Het zijn allemaal geweldige foto’s geworden. Geen stijve statiefoto’s, maar lekker spontane en ongedwongen momenten. De kleur spat van de foto’s af, veel blije mensen erop. Precies zoals onze trouwdag was. Dank je wel Daphne!

Katija en Corne. 

Het is hier al vaker gezegd, maar eigenlijk zijn 5 sterren te weinig voor deze fantastische fotografe! Onze trouwdag was er één om nooit meer te vergeten, van begin tot eind was het een waanzinnige dag vol verassende elementen. Daphne heeft onze wensen goed begrepen en deze op een fantastische manier vastgelegd. De eerste 5 minuten is het even wennen dat er een fotografe aanwezig is, maar dat ben je zo vergeten door de manier waarop Daphne haar beroep professioneel uitvoert. Van het kennismakingsgesprek tot aan de levering van ons fantastische album, alles is perfect geregeld! Nogmaals dank daarvoor Daphne! En we raden je bij iedereen aan!

Louise en Sjoerd.

Wauw! Wat een prachtige foto’s!
Ik vind het echt zo knap hoe je dat doet! Precies op het goede moment en dan ook nog een creatieve draai er aan geven.
We hebben enorm genoten.

We zullen je aan iedereen aanbevelen. Zelf als ze niet eens een fotograaf nodig hebben haha.

Nogmaals enorm bedankt!
Ook voor de gezelligheid op de dag zelf. We vonden het heel fijn om met zo’n leuke meid op stap te zijn en dat je een onderdeel van de bruiloft bent geweest.

Groetjes Louise & Sjoerd

Sanne en Rob.

Daphne is een fantastisch warm mens! Op onze trouwdag was het vreselijk heet en ze heeft zich dermate flexibel opgesteld zodat we tijdens de fotoshoot niet werden bevangen door de hitte. Als er 6 sterren voor flexibiliteit konden geven, zouden we het doen! Daarbij is ze gezellig en houdt van een grapje. Er heerste constant een ontspannen sfeer tijdens het maken van de foto’s. En ook met onze kinderen was ze supergoed! Ze bleef ten alle tijde geduldig! Daphne is een echte professional. Een aanrader dus!

Angelique en Roy.

Wij hebben voor Daphne gekozen als fotograaf, omdat het tijdens het eerste gesprek direct klikte. De spontaniteit, enthousiasme en natuurlijk de prachtige foto's spraken ons enorm aan! Onze trouwdag is dan ook perfect verlopen en hier kunnen wij nog lang van nagenieten dankzij het geweldige werk van Daphne!! 
Daphne is een echte professional, je merkt vaak niet eens dat ze aanwezig is tijdens belangrijke momenten en dat vonden wij enorm verrassend toen we de foto's zagen! Super gaaf! Ze pakt ieder moment en het loopt allemaal heel ongedwongen. In één woord: perfect!
 

Bruidspaar.

Wij zijn heel tevreden over Daphne, super mooie foto's van alles wat er op de dag gebeurt is. Zonder dat we merkte dat ze er was heeft ze alles, van details tot het overzicht, op foto weten te krijgen.

Fijn om mee te werken. Zeker een aanrader!

Charlotte en Tim. 

Super meid om mee te werken! Vooral de momenten/blikken die ze zo goed kan vastleggen! Deze maken je dag compleet omdat je ze zelf niet in de gaten hebt op de dag zelf.

Anne en Willem.

Al bij het eerste kennismakingsgesprek waren wij er zeker van. Daphne zou onze mooiste dag vastleggen. Van te voren enkele keren contact gehad en bij vragen reageert ze altijd. Tijdens de dag zelf heeft ze de mooiste momenten vastgelegd zonder dat de camera overdreven aanwezig in het beeld voor onze gasten was. Ze stelde ons heel erg op t gemak! Prachtige foto’s en nog een mooier foto boek!

Renee en Jeffrey.

Lieve Daphne,

Je hebt fotografen en je hebt amateurs. Jij bent een super talent. Je hebt er echt oog voor. De foto's van onze sessie tijdens de bruiloft waren echt heel leuk. Mochten we ooit weer een fotograaf nodig hebben, ben je de eerste die we gaan bellen.

Geniet van je bijzondere passie! Je hebt je droom waargemaakt.

Liefs Jeffrey, Renee en onze twee mooie meiden

Jessica en Rick.

Daphne is een leuk en gezellig persoon en een professionele en getalenteerde fotograaf. Wij zijn heel blij met haar werk en de fotos die zij heeft gemaakt. Ze heeft de belangrijke momenten en de kleine details van onze speciale dag prachtig vastgelegd. We zullen de afbeeldingen jarenlang en in de toekomst koesteren. Hartelijk bedankt voor alles!

Silvia en Theo. 

Our experience with Daphne was great! She is like a super cool ninja photographer. I don’t know how but she managed to be there capturing very special detail without breaking the atmosphere. When we got the usb with the photos we were truly amazed and super happy to have her documenting such an important date. Besides that, she is experienced and friendly; she managed to make us feel comfortable at all times. Thanks Daphne!

Karolina en Patrick.

Daphne is een fantastisch fotograaf! Wij hebben haar leren kennen als een spontane, professionele en gepassioneerde fotograaf! Ze staat open voor alle ideeën en suggesties, ze luistert goed naar je wensen en gaat volledig op in het geheel waardoor spontane momenten ontstaan! Dit is uiteraard ook goed terug te zien op de foto's!
Qua fotografie levert Daphne echt top werk af! Tevens weet zij goed te spelen met de composities waardoor je unieke beelden krijgt.In een woord een echte professional! Lieve Daphne heel erg bedankt voor prachtige foto's en Top werk wat je hebt geleverd!
Patrick&Karolina

Simone en Rogier. 

Vanaf het eerste contact was er een klik. Je bent een hele warme persoonlijkheid al ben je op de dag zelf bijna onzichtbaar. Hierdoor vang je de kleinste momenten met je camera en vergroot je ze uit. Met prachtig resultaat. Wij zijn ontzettend blij met jouw foto's. We beleven onze dag nu telkens opnieuw. Geen geposeerde foto's maar een prachtig beeldverslag van deze mooie dag waarbij geluk en plezier zijn af te lezen op de gezichten. Wij bevelen jou van harte aan. Dank je wel lieve Daphne voor jouw inspanningen. Je bent een topper. Hartelijke groetjes Simone en Rogier

Janine en Dennis.

Daphne heeft gefotografeerd op onze bruiloft. Bij de eerste kennismaking hadden we al direct een goed gevoel bij haar: ze is sympathiek, spontaan, prettig in de omgang en je voelt je gelijk op je gemak. Van tevoren hadden we alles duidelijk doorgesproken, wat ons het vertrouwen gaf dat we de foto's met een gerust hart aan haar over konden laten! Je merkt aan alles dat ze professioneel is en veel ervaring heeft.
Na de eerste paar foto's merkten we haast niet meer dat ze aanwezig was, zodat we vooral hebben genoten van onze dag, maar intussen heeft ze onze trouwdag op een prachtige en intieme manier vastgelegd. We raden haar zeker aan!

Lotte en Rick.

Wij zijn super blij met de foto's die tijdens onze bruiloft gemaakt zijn. Na een paar dagen kregen we al een preview, die helemaal geweldig was. Toen we alle foto's kregen, konden we onze dag weer opnieuw beleven:-) Tijdens de fotoshoot konden we lachen en onszelf zijn, we voelden ons echt op ons gemak en dat maakt de foto's alleen maar mooier. Daphne, bedankt dat je onze mooie dag zo goed hebt weten vast te leggen!

Joyce en Theo.

Daphne kwam langs en het was meteen eigenlijk al goed, alle gesprekken en afspraken gingen soepel en we hadden meteen een beetje dezelfde ideeën waar zij natuurlijk weer mooie aanvullingen op maakte.
Als je nog iets wilt weten of ergens over twijfelt staat ze altijd open voor vragen en beantwoord deze goed en heel duidelijk.
Ik had de eer dat niet alleen mijn bruiloft maar ook mijn vrijgezellen feest door haar is gefotografeerd, we hebben zo gelachen met de dames en daphne voegde zich er gewoon bij waardoor onze foto's helemaal top waren en we super gelachen hebben.
Precies zoals op de bruiloft, niet van die statig neer gezette foto's, maar echt lifestyle foto's gewoon zoals we zijn en gewoon zoals de dag was....
Daphne super bedankt voor alles, je bent een topper!!

Kelly en Frank.

We hebben van te voren alle fotolocaties doorgesproken. Daphne heeft er echt prachtige plaatjes van gemaakt welke alles behalve standaard waren. Ze waren kleurrijk, verrassend en hadden bovenal een sprookjesachtig effect. Meer hadden we niet kunnen wensen. Bedankt Daphne! Groetjes Kelly en Frank

Milou en Johnny.

Wij houden er beiden niet van in de belangstelling te staan maar hebben ons bij Daphne geen moment ongemakkelijk gevoeld! De foto's zijn boven verwachting, Daphne heeft er hele bijzondere momenten uit gepikt. Daarnaast is Daphne een hele leuke, spontane meid om erbij te hebben op je bruiloft!

Anne en Rob.

Daphne, wat ben jij een topwijf. Je bent lief en je inzet was super. Creatief om leuke plekken voor goede foto's te vinden en je hebt de benen uit je lijf gerend. En de foto's! Een kunstenares ben je. Wij twijfelden lang of we een fotograaf wilden, maar ontzettend blij dat we het hebben gedaan. Bedankt !!!!!!

Yvonne en Ben. 

Daphne legt de allerkleinste momentjes op beeld vast en maakt ze daardoor groot. Ze heeft goed oog voor details, hierdoor zitten er veel erg bijzondere foto's tussen.

De sfeer op de dag was gemoedelijk. Al vrij snel merk je Daphne niet meer bewust op waardoor er bijna alleen maar spontane foto's zijn vastgelegd.

Achteraf hebben we meer dan 600 foto's ontvangen waar we ontzettend blij mee zijn.

Wij bevelen Daphne zeker aan!!

Maartje en Thomas.

Dankzij Daphne beleven wij iedere keer als we de foto's terug kijken de dag nog een keer, wat wil je nog meer! Wij voelde ons erg op ons gemak bij haar. Een lieve en spontane meid die plezier heeft in haar werk! Nogmaals heel erg bedankt Daphne :)