Home » Bruidsfotografie » Ervaringen

Wat zeggen anderen over Daphne de la Cousine Fotografie?

Rachèl en Ido.

Daphne was de fotograaf op de bruiloft van onze (schoon)zus. We hadden haar werk en haar foto's al kunnen bewonderen voor we haar zelf hebben gevraagd voor onze bruiloft. We zijn eerst zelf op zoek gegaan naar een fotograaf, maar bleven de foto's maar vergelijken met die van Daphne. De keuze was dan uiteindelijk ook snel gemaakt!

Ze denkt van te voren goed mee over bijvoorbeeld (eventuele slechtweer) locaties en komt met goede tips! Ze is flexibel en op een fijne manier aanwezig op de bruiloft. De fotoshoot voelde niet gemaakt en verliep eigenlijk heel natuurlijk zonder het gevoel dat je echt moet poseren. Tijdens de ceremonie en het feest merk je niet dat ze er is en weet ze toch de meest prachtige plaatjes vast te leggen.

Wij gaan nog even nagenieten van de mooie foto's!
Wij raden haar zeker aan!

Sjeela en Robert.

Wij hadden twee fotografen op onze trouwdag, en Daphne was overduidelijk de beste! Achteraf gezien hebben we spijt dat we voor een tweede fotograaf zijn gegaan en hadden we liever alleen Daphne als fotograaf gehad.

Ze is een fijn mens, prettige en goede communicatie, je hebt niet in de gaten dat ze er is als ze foto’s maakt. Ze weet perfect alle mooie en belangrijke momenten vast te leggen, ze heeft echt oog voor detail. Ze is sterk in de fotoshoot foto’s maar zeker ook in de “ad-hoc” foto’s gedurende de dag.

Daarnaast denkt ze mee, is ze flexibel in tijden en mogelijkheden en door haar creativiteit krijg je prachtige foto’s (in ons geval foto’s in het donker, buiten met rook) Foto’s terug kijken is echt weer even terug komen in dat heerlijke het moment, genieten, en verwondering om dingen te zien die je die dag niet hebt gezien. Wij willen écht nooit meer een andere fotograaf! We raden haar echt iedereen aan! Ook voor andere gelegenheden dan een trouwdag!

Marielle en Bram.

Daphne is professioneel, inlevend, meedenkend en uiterst bekwaam. De foto’s waren echt geweldig die ze gemaakt heeft op onze bruiloft. Het zijn geen standaard foto’s maar meer sfeer en spontane foto’s. Zonder twijfel beveel ik haar aan bij iedereen die op zoek is naar een goede bruiloft fotograaf.

Anneke en Eric.

Wij zijn enorm blij dat we Daphne hebben gekozen als fotograaf! Van begin tot het eind goed contact gehad ondanks al het verplaatsen van de bruiloft. De foto's vertellen het hele verhaal en veel momentjes die wij als bruidspaar hebben gemist. We zijn enorm blij met de foto's en het album. Bedankt Daphne!

Anita en Patrick.

Topfotograaf! Op onze bruiloft heb je super mooie foto's gemaakt waar we met veel plezier op terug kijken! Door de dag heen was je niet prominent aanwezig en toch heb je alle mooie en emotionele momenten op de gevoelige plaat vastgelegd. Ook was je overal op het goede moment: wehebben foto's erbij zitten waar je een schaterlach van een tante, de trotse blikken van ouders, een vlinder tijdens het ja-woord (van grote betekenis voor mij) hebt geschoten. Heerlijk om al deze foto's terug te zien en inderdaad onze dag opnieuw te beleven!

Nanda en Frank.

Wij zijn erg blij met de mooie foto's die Daphne van onze bruiloft heeft gemaakt. Daphne is flexibel en spontaan en had alle aandacht voor onze wensen. Door alle mooie en spontane momenten en emoties, die Daphne haarfijn op de foto's heeft weten vast te leggen, kunnen we de bruiloft steeds herbeleven en terug kijken op een geweldig mooie dag!

Laura en Mark.

We hebben prachtige foto's ontvangen!! Ze is echt een aanrader! Heel prettig iemand om om je heen te hebben! Ze maakte precies de foto's die we graag wilde.

Else en Ivo.

We zijn enorm tevreden over onze keuze voor Daphne als fotograaf! Mooie, spontane en kwalitatieve foto's om terug te kijken op onze dag en ook die mooie kleine momenten te zien die ze heeft weten vast te leggen. Veel complimenten daarvoor :) Ook bij de voorbereidingen en achteraf bij het samenstellen van het album was Daphne erg behulpzaam en goed bereikbaar. We sluiten ons helemaal aan bij alle andere bruidsparen, we zouden Daphne de la Cousine Fotografie zeker aanraden!

Niels en Roland.

Wij kijken terug op een prachtige dag met alleen maar dierbaren om ons heen op een prachtige locatie. Daphne heeft deze dag voor ons op een sfeervolle en relaxte manier vastgelegd, precies zoals wij deze dag wilden laten verlopen. Op de achtergrond aanwezig en toch de juiste spontane momenten weten te pakken. Heel knap. De foto's geven echt weer zoals de dag is verlopen: ontspannen, een lach, een traan. Ook de creativiteit qua achtergronden...super. Echt een aanrader.

Mirela en Emir.

Dankjewel Daphne voor het vastleggen van onze trouwfoto's. Het zijn natuurlijke en spontane foto's en deze zijn één voor één allemaal geweldig. Ondanks dat onze trouw tijdens de nog strenge coronamaatregelen viel, voel en zie je de verbondenheid en liefde op de foto's met onze familie en beste vrienden.
Je wist belangrijke momenten op het juiste moment vast te leggen zonder het ook maar door te hebben dat je foto's aan het maken bent.
De eerste bespreking met jou was enorm aangenaam. Je denkt mee en stelt eventuele alternatieven voor indien het slecht weer zou zijn. Je legt alles ook heel goed uit en toont verschillende mogelijkheden naar het samenstellen van een fotoboek achteraf.
Wij hebben de eerste ontmoeting, de fotoshoot en de nabespreking als zeer positief ervaren.
Dankjewel dat we elke dag kunnen nagenieten van onze mooie dag.

Marit en Lex.

Ondanks dat de plannen last-minute gewijzigd werden i.v.m. regen wist Daphne toch heel mooie plekjes te vinden voor de fotoshoot. De preview foto's zijn ontzettend mooi geworden, we kijken uit naar het foto-album! We hebben in verband met corona onze bruiloft een jaar uitgesteld. Het was geen probleem om dat gratis te verplaatsen.

Jacklyn en Maarten.

Wij hebben een hele mooi ervaring met Daphne de la Cousine fotografie gehad. Door de corona moesten we onze bruiloft opsplitsen in twee dagen en daar kon Daphne op beide dagen bij zijn. We zijn super blij met de foto's die ze heeft gemaakt en het geduld dat ze heeft. We raden Daphne aan voor bruiloft of shoots.

Chantal en Kevin.

Wij hadden heel lang gezocht naar een fotograaf voor onze bruiloft. Uiteindelijk kwamen we bij Daphne uit. Alles besproken en dan zou 8 mei 2020 onze dag zijn. Helaas ging dit niet meer door ivm corona en is het verzet naar 4 september 2020. Gelukkig kon ze er die dag ook bij zijn. We zijn heel blij met het resultaat van de foto's en het album. Ook onze hond staat erg mooi op de foto's zoals we graag wilden. Alles was goed geregeld en we hadden op de dag zelf op een gegeven moment niet meer door dat ze er was. We raden haar zeker aan.

Lynn en Peter.

Wauw! Onze dag is zo mooi weergeven in de foto's van Daphne. Steeds als we ze weer bekijken krijgen we een lach op ons gezicht en beleven we de dag opnieuw.
Daphne is een hele relaxte fotograaf waardoor we ons snel op ons gemak voelde en het eindresultaat is prachtig.

Ilona en Madlon. 

Ondanks de coronatijd hebben wij mede dankzij Daphne toch een top dag gehad! Daphne denkt goed mee, helpt daar waar nodig en de foto momenten die zijn geschoten zijn rcht top!

Maaike en Chris.

Naast dat Daphne een spontane een sociale meid is, zijn we ook erg tevreden over de kwaliteit. Ze weet de emotie goed vast te leggen en de foto’s zijn haarscherp. Zeker aan te raden.

Nesrin en Kostas. 

Dankzij Daphne hebben wij onze meest speciale dag op een fantastische manier vast kunnen leggen. Ik ben normaal best kritisch als het om foto's gaat, maar de manier waarop Daphne te werk gaat en mooie emoties vastlegt is erg bijzonder. Bepaalde momenten met onze dierbaren die wij onszelf niet eens meer konden herinneren heeft Daphne prachtig vast weten te leggen. Je wordt zo geleefd op je eigen bruiloft en met de foto's van Daphne lijkt het alsof we alle mooie emoties en momenten opnieuw beleven. De foto's zijn zo spontaan, krachtig, puur en liefdevol. Wij hebben enorm veel complimenten gekregen op onze foto's! Wij kunnen Daphne iedereen 110% aanraden! Dankjewel Daphne!

Bruidspaar.

Wij zijn heel tevreden over Daphne, super mooie foto's van alles wat er op de dag gebeurt is. Zonder dat we merkte dat ze er was heeft ze alles, van details tot het overzicht, op foto weten te krijgen.

Fijn om mee te werken. Zeker een aanrader!

Milou en Tim.

Daphne is een fantastische fotograaf. Ze denkt met je mee, staat open voor al je eigen ideeën en haar foto's zijn geweldig. Aanrader!

Sanne en Enzo.

Overal 5 sterren. Ik hoor u al denken, is dit niet wat overdreven? Nee. Ik en mijn vrouw kunnen alleen maar vol lof spreken over Daphne. Daphne is als persoon ontzettend bedreven en betrokken. We hadden een erg leuke klik vooraf, op de dag zelf en de afhandeling (nazorg) is ook goed verlopen. Schitterende, bewerkte foto's! We hebben veel meer bewerkte foto's ontvangen dan we eigenlijk hadden verwacht. Het was voor ons nog een hele klus om te kiezen welke foto's we in ons trouwalbum wilde hebben. Wij raden Daphne de la Cousine aan iedereen aan. Zoeken we ooit nog een fotograaf dan weten we haar te vinden.

Margot en Bob.

Wij zijn echt heel erg tevreden over Daphne. We hebben ontzettend mooie foto's gekregen. Ze overstijgen onze verwachtingen eigenlijk gewoon! En als fotografe op de dag zelf is ze vrolijk, kundig en vooral, niet opvallend. Alles is prachtig vastgelegd zonder dat we door hadden dat ze er was.

Danielle en Stefan.

Foto’s spelen een belangrijke rol in ons leven. We vinden het leuk om zelf met ons fototoestel op pad te gaan, maar foto’s maken van onze eigen bruiloft was toch een beetje lastig. Tijdens onze speurtocht naar een fotograaf zijn we Daphne’s website tegen gekomen en haar stijl sprak ons erg aan. We hebben een kennismakingsgesprek gehad op onze trouwlocatie zodat zij daar ook meteen een beeld van kreeg. We hadden een leuke klik en wisten dan ook al snel dat we Daphne er graag bij wilden hebben op onze trouwdag. De dag zelf was een groot succes! We hebben ’s ochtends een fotoshoot gedaan met Daphne en ze is er ook tijdens de ceremonie en het taartmoment bij geweest. Wij houden er allebei niet zo van om op de foto te moeten, dus zagen we een beetje tegen de fotoshoot op. Maar het verliep allemaal heel natuurlijk en gemoedelijk. Daphne is een spontane, vrolijke en gezellige meid waarbij we ons al snel op ons gemak voelden. Tijdens de ceremonie was ze overal. Op foto’s van onze gasten zie je haar dan ook overal op duiken. Op de dag zelf hadden we dat helemaal niet zo in de gaten, maar wat heeft ze veel op en neer gerend. We hoorden later ook van onze gasten terug dat we zo’n leuke fotografe hadden. Daphne hoorde er gewoon bij die dag! Binnen een week kregen we een preview van een aantal foto’s. We vonden ze erg mooi en konden niet wachten op de rest. Het zijn allemaal geweldige foto’s geworden. Geen stijve statiefoto’s, maar lekker spontane en ongedwongen momenten. De kleur spat van de foto’s af, veel blije mensen erop. Precies zoals onze trouwdag was. Dank je wel Daphne!

Katija en Corne. 

Het is hier al vaker gezegd, maar eigenlijk zijn 5 sterren te weinig voor deze fantastische fotografe! Onze trouwdag was er één om nooit meer te vergeten, van begin tot eind was het een waanzinnige dag vol verassende elementen. Daphne heeft onze wensen goed begrepen en deze op een fantastische manier vastgelegd. De eerste 5 minuten is het even wennen dat er een fotografe aanwezig is, maar dat ben je zo vergeten door de manier waarop Daphne haar beroep professioneel uitvoert. Van het kennismakingsgesprek tot aan de levering van ons fantastische album, alles is perfect geregeld! Nogmaals dank daarvoor Daphne! En we raden je bij iedereen aan!

Louise en Sjoerd.

Wauw! Wat een prachtige foto’s!
Ik vind het echt zo knap hoe je dat doet! Precies op het goede moment en dan ook nog een creatieve draai er aan geven.
We hebben enorm genoten.

We zullen je aan iedereen aanbevelen. Zelf als ze niet eens een fotograaf nodig hebben haha.

Nogmaals enorm bedankt!
Ook voor de gezelligheid op de dag zelf. We vonden het heel fijn om met zo’n leuke meid op stap te zijn en dat je een onderdeel van de bruiloft bent geweest.

Groetjes Louise & Sjoerd

Sanne en Rob.

Daphne is een fantastisch warm mens! Op onze trouwdag was het vreselijk heet en ze heeft zich dermate flexibel opgesteld zodat we tijdens de fotoshoot niet werden bevangen door de hitte. Als er 6 sterren voor flexibiliteit konden geven, zouden we het doen! Daarbij is ze gezellig en houdt van een grapje. Er heerste constant een ontspannen sfeer tijdens het maken van de foto’s. En ook met onze kinderen was ze supergoed! Ze bleef ten alle tijde geduldig! Daphne is een echte professional. Een aanrader dus!

Angelique en Roy.

Wij hebben voor Daphne gekozen als fotograaf, omdat het tijdens het eerste gesprek direct klikte. De spontaniteit, enthousiasme en natuurlijk de prachtige foto's spraken ons enorm aan! Onze trouwdag is dan ook perfect verlopen en hier kunnen wij nog lang van nagenieten dankzij het geweldige werk van Daphne!! 
Daphne is een echte professional, je merkt vaak niet eens dat ze aanwezig is tijdens belangrijke momenten en dat vonden wij enorm verrassend toen we de foto's zagen! Super gaaf! Ze pakt ieder moment en het loopt allemaal heel ongedwongen. In één woord: perfect!
 

Bruidspaar.

Wij zijn heel tevreden over Daphne, super mooie foto's van alles wat er op de dag gebeurt is. Zonder dat we merkte dat ze er was heeft ze alles, van details tot het overzicht, op foto weten te krijgen.

Fijn om mee te werken. Zeker een aanrader!

Charlotte en Tim. 

Super meid om mee te werken! Vooral de momenten/blikken die ze zo goed kan vastleggen! Deze maken je dag compleet omdat je ze zelf niet in de gaten hebt op de dag zelf.

Anne en Willem.

Al bij het eerste kennismakingsgesprek waren wij er zeker van. Daphne zou onze mooiste dag vastleggen. Van te voren enkele keren contact gehad en bij vragen reageert ze altijd. Tijdens de dag zelf heeft ze de mooiste momenten vastgelegd zonder dat de camera overdreven aanwezig in het beeld voor onze gasten was. Ze stelde ons heel erg op t gemak! Prachtige foto’s en nog een mooier foto boek!

Renee en Jeffrey.

Lieve Daphne,

Je hebt fotografen en je hebt amateurs. Jij bent een super talent. Je hebt er echt oog voor. De foto's van onze sessie tijdens de bruiloft waren echt heel leuk. Mochten we ooit weer een fotograaf nodig hebben, ben je de eerste die we gaan bellen.

Geniet van je bijzondere passie! Je hebt je droom waargemaakt.

Liefs Jeffrey, Renee en onze twee mooie meiden

Jessica en Rick.

Daphne is een leuk en gezellig persoon en een professionele en getalenteerde fotograaf. Wij zijn heel blij met haar werk en de fotos die zij heeft gemaakt. Ze heeft de belangrijke momenten en de kleine details van onze speciale dag prachtig vastgelegd. We zullen de afbeeldingen jarenlang en in de toekomst koesteren. Hartelijk bedankt voor alles!

Silvia en Theo. 

Our experience with Daphne was great! She is like a super cool ninja photographer. I don’t know how but she managed to be there capturing very special detail without breaking the atmosphere. When we got the usb with the photos we were truly amazed and super happy to have her documenting such an important date. Besides that, she is experienced and friendly; she managed to make us feel comfortable at all times. Thanks Daphne!

Karolina en Patrick.

Daphne is een fantastisch fotograaf! Wij hebben haar leren kennen als een spontane, professionele en gepassioneerde fotograaf! Ze staat open voor alle ideeën en suggesties, ze luistert goed naar je wensen en gaat volledig op in het geheel waardoor spontane momenten ontstaan! Dit is uiteraard ook goed terug te zien op de foto's!
Qua fotografie levert Daphne echt top werk af! Tevens weet zij goed te spelen met de composities waardoor je unieke beelden krijgt.In een woord een echte professional! Lieve Daphne heel erg bedankt voor prachtige foto's en Top werk wat je hebt geleverd!
Patrick&Karolina

Simone en Rogier. 

Vanaf het eerste contact was er een klik. Je bent een hele warme persoonlijkheid al ben je op de dag zelf bijna onzichtbaar. Hierdoor vang je de kleinste momenten met je camera en vergroot je ze uit. Met prachtig resultaat. Wij zijn ontzettend blij met jouw foto's. We beleven onze dag nu telkens opnieuw. Geen geposeerde foto's maar een prachtig beeldverslag van deze mooie dag waarbij geluk en plezier zijn af te lezen op de gezichten. Wij bevelen jou van harte aan. Dank je wel lieve Daphne voor jouw inspanningen. Je bent een topper. Hartelijke groetjes Simone en Rogier

Janine en Dennis.

Daphne heeft gefotografeerd op onze bruiloft. Bij de eerste kennismaking hadden we al direct een goed gevoel bij haar: ze is sympathiek, spontaan, prettig in de omgang en je voelt je gelijk op je gemak. Van tevoren hadden we alles duidelijk doorgesproken, wat ons het vertrouwen gaf dat we de foto's met een gerust hart aan haar over konden laten! Je merkt aan alles dat ze professioneel is en veel ervaring heeft.
Na de eerste paar foto's merkten we haast niet meer dat ze aanwezig was, zodat we vooral hebben genoten van onze dag, maar intussen heeft ze onze trouwdag op een prachtige en intieme manier vastgelegd. We raden haar zeker aan!

Lotte en Rick.

Wij zijn super blij met de foto's die tijdens onze bruiloft gemaakt zijn. Na een paar dagen kregen we al een preview, die helemaal geweldig was. Toen we alle foto's kregen, konden we onze dag weer opnieuw beleven:-) Tijdens de fotoshoot konden we lachen en onszelf zijn, we voelden ons echt op ons gemak en dat maakt de foto's alleen maar mooier. Daphne, bedankt dat je onze mooie dag zo goed hebt weten vast te leggen!

Joyce en Theo.

Daphne kwam langs en het was meteen eigenlijk al goed, alle gesprekken en afspraken gingen soepel en we hadden meteen een beetje dezelfde ideeën waar zij natuurlijk weer mooie aanvullingen op maakte.
Als je nog iets wilt weten of ergens over twijfelt staat ze altijd open voor vragen en beantwoord deze goed en heel duidelijk.
Ik had de eer dat niet alleen mijn bruiloft maar ook mijn vrijgezellen feest door haar is gefotografeerd, we hebben zo gelachen met de dames en daphne voegde zich er gewoon bij waardoor onze foto's helemaal top waren en we super gelachen hebben.
Precies zoals op de bruiloft, niet van die statig neer gezette foto's, maar echt lifestyle foto's gewoon zoals we zijn en gewoon zoals de dag was....
Daphne super bedankt voor alles, je bent een topper!!

Kelly en Frank.

We hebben van te voren alle fotolocaties doorgesproken. Daphne heeft er echt prachtige plaatjes van gemaakt welke alles behalve standaard waren. Ze waren kleurrijk, verrassend en hadden bovenal een sprookjesachtig effect. Meer hadden we niet kunnen wensen. Bedankt Daphne! Groetjes Kelly en Frank

Milou en Johnny.

Wij houden er beiden niet van in de belangstelling te staan maar hebben ons bij Daphne geen moment ongemakkelijk gevoeld! De foto's zijn boven verwachting, Daphne heeft er hele bijzondere momenten uit gepikt. Daarnaast is Daphne een hele leuke, spontane meid om erbij te hebben op je bruiloft!

Anne en Rob.

Daphne, wat ben jij een topwijf. Je bent lief en je inzet was super. Creatief om leuke plekken voor goede foto's te vinden en je hebt de benen uit je lijf gerend. En de foto's! Een kunstenares ben je. Wij twijfelden lang of we een fotograaf wilden, maar ontzettend blij dat we het hebben gedaan. Bedankt !!!!!!

Yvonne en Ben. 

Daphne legt de allerkleinste momentjes op beeld vast en maakt ze daardoor groot. Ze heeft goed oog voor details, hierdoor zitten er veel erg bijzondere foto's tussen.

De sfeer op de dag was gemoedelijk. Al vrij snel merk je Daphne niet meer bewust op waardoor er bijna alleen maar spontane foto's zijn vastgelegd.

Achteraf hebben we meer dan 600 foto's ontvangen waar we ontzettend blij mee zijn.

Wij bevelen Daphne zeker aan!!

Maartje en Thomas.

Dankzij Daphne beleven wij iedere keer als we de foto's terug kijken de dag nog een keer, wat wil je nog meer! Wij voelde ons erg op ons gemak bij haar. Een lieve en spontane meid die plezier heeft in haar werk! Nogmaals heel erg bedankt Daphne :)

Graag ook jullie ervaringen over Daphne de la Cousine Fotografie delen? Dit waardeer ik zeer. Schrijf via onderstaande link jullie review.