Home » Fotoshoots » Kleurstof

Kleurstof fotografie

Een fotoshoot met kleurstof dat betekent natuurlijk… feest!

 

Hoe gaat een fotoshoot met kleurstof in zijn werk:

De foto’s worden gemaakt op een buitenlocatie. De kleurstof die gebruikt wordt is gemaakt op basis van maïszetmeel, daarmee geheel biologisch afbreekbaar en brengt geen schade toe. 

 

Jullie kind(eren) staan centraal en er wordt alles aan gedaan om het zo comfortabel mogelijk te maken. Er wordt rustig de tijd genomen, gelachen en gespeeld, Daphne de la Cousine Fotografie werkt zonder tijdslimiet. Een ontspannen sfeer zorgt immers voor die mooie spontane snoetjes! 

 

Voorafgaand van de fotoshoot krijgen jullie kleding- en overige tips doorgestuurd. Wensen en ideeën van jullie worden altijd meegenomen in de fotoshoot. Ik denk graag mee hoe we juist iets persoonlijks kunnen creëren.

 

Resultaat:

Na de fotoshoot ontvangen jullie minimaal 15 foto’s professioneel bewerkt én in hoge resolutie. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn.

Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

Voor meer informatie en prijzen neem gerust vrijblijvend contact op.