Foto's met de hele familie!

Familiefoto’s altijd gezellig!! En een extra familie-uitje ;-)

 

Hoe gaat de familiefotoshoot in zijn werk:

De fotoshoot vindt plaats op een buitenlocatie naar keuze. Daphne de la Cousine Fotografie kan altijd meedenken en/of tips hierin geven.

Samen gaan we de locatie rond om actief gebruik te maken van verschillende plekken. Tijdens de familiefotoshoot wordt er een ruim aantal verschillende foto’s gemaakt. Zoals groepsfoto’s, verschillende combinaties van personen en eventueel individueel.

 

Er is vooral tijd voor veel plezier en gekkigheid, een ontspannen sfeer zorgt immers voor de mooiste foto’s! Daarom werkt Daphne de la Cousine Fotografie zonder tijdslimiet. 

Wensen en ideeën vanuit jullie worden altijd meegenomen in de fotoshoot. Ik denk graag mee om iets persoonlijks te creëren.

 

Resultaat:

Na de fotoshoot ontvangen jullie minimaal 20 foto's (afhankelijk van de grootte van de groep) professioneel bewerkt én in hoge resolutie. Er zit geen limiet op het aantal verstrekte foto's. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn. Ik vind het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werk daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

Daphne de la Cousine Fotografie is niet verantwoordelijk voor afdrukken/vergrotingen/fotoproducten bij derden.

 

 

TIP: Familiefotoshoot als cadeau!

Een familiefotoshoot als cadeau geven? Vraag naar de aanvullende informatie.

 

 

Voor meer informatie en prijzen neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Hopelijk tot snel!