Home » Fotoshoots » Zwangerschap - lifestyle

Lifestyle zwangerschapsfotografie

Hoe gaat een lifestyle zwangerschapsfotoshoot in zijn werk:

De lifestyle zwangerschapsfotoshoot vindt ongeveer 6 tot 4 weken voorafgaand aan jullie uitgerekende datum plaats. Kijk vooral ook naar wat voor je gevoel prettig is.

Lifestyle fotografie is gericht op de huiselijke setting, emoties en jullie persoonlijke spullen. In tegenstelling tot de andere zwangerschapsfotoshoots is deze een stuk minder geposeerd.

Tijdens de fotoshoot gaat het om jullie, er wordt alle tijd genomen en gewerkt zonder tijdslimiet. Lekker ontspannen voor een mooi resultaat. Wensen en ideeën vanuit jullie worden altijd meegenomen in de fotoshoot. Ik denk graag mee om iets persoonlijks te creëren.

 

Voorbereiding:

Omdat deze stijl van fotograferen juist op de huiselijke setting is gericht zijn er weinig voorbereidingen. Voorafgaand aan de fotoshoot zal ik jullie een lijst toesturen met enkele tips en kledingadviezen.  

  

Resultaat:

Na de lifestyle zwangerschapsfotoshoot ontvangen jullie minimaal 25 foto’s professioneel bewerkt én in hoge resolutie.. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn.

Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Wil je de fotoshoot combineren met een newbornfotoshoot? Kijk dan ook eens bij de newbornfotografie en lifestyle newbornfotografie!

 

 

TIP: Zwagerschapsfotoshoot als cadeau!

Een zwangerschapsfotoshoot als cadeau geven? Vraag naar de aanvullende informatie en cadeaubon