Lifestyle newborn fotografie

De fotolocatie gewoon lekker bij jullie thuis? Dat kan!

 

Hoe gaat een lifestyle newbornfotoshoot in zijn werk:

De lifestyle foto's worden bij jullie thuis gemaakt. Lifestyle newborn is gericht op de dagelijkse handelingen tussen ouders (eventueel broertjes/zusjes) en jullie kleine modelletje. Denk hierbij aan lekker knuffelen op de bank, krijgen van een flesje/borstvoeding, in een badje gaan en heerlijk snoozen in je eigen bedje. In tegen stelling tot de normale newbornfotoshoot is dit zo puur mogelijk. Het is eigenlijk alsof ik er niet bij ben. 

Wensen en ideeën van jullie worden altijd meegenomen in de newbornfotoshoot. Ik denk graag mee om iets persoonlijks te creëren.

Omdat deze stijl van fotograferen juist op de huiselijke setting is gericht zijn er weinig voorbereidingen. Enkel veel liefde en een klein beetje opgeruimd huis ;-)

Samen spreken een tijdstip af die voor jullie goed uitkomt in het dagelijkste ritme. Er wordt gewerkt zonder tijdslimiet. Een ontspannen sfeer zorgt immers voor de mooiste foto's. 

 

 

Resultaat:

Na de fotoshoot ontvangen jullie minimaal 20 foto's professioneel bewerkt én in hoge resolutie. Er zit geen limiet op het aantal verstrekte foto's. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn. Ik vind het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werk daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

Daphne de la Cousine Fotografie is niet verantwoordelijk voor afdrukken/vergrotingen/fotoproducten bij derden.

 

 

Wil je de fotoshoot combineren met een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan ook eens bij de lifestyle zwangerschapsfotografie!

 

TIP: Lifestyle newbornfotoshoot als cadeau!

Een lifestyle newbornfotoshoot als cadeau geven? Vraag naar de aanvullende informatie.

 

 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Hopelijk tot snel!