Home » Fotoshoots » Newborn - lifestyle

Lifestyle newborn fotografie

Hoe gaat een lifestyle newbornfotoshoot in zijn werk:

De lifestyle foto's worden bij jullie thuis gemaakt. Lifestyle newborn is gericht op de dagelijkse handelingen tussen ouders (eventueel broertjes/zusjes) en jullie kleintje. Denk aan in badje, aankleden, lekker knuffelen, krijgen van flesje/borstvoeding. In tegen stelling tot de normale newbornfotoshoot, is dit zo puur mogelijk. Het is eigenlijk alsof ik er niet ben. Lifestyle newborn is gericht op de liefde en emotie tussen ouder en kind. 

Hiernaast maken we ook foto's van jullie als gezinnetje in een huiselijke setting. 

 

De duur van de lifestyle newbornfotoshoot is ongeveer een uur tot 1,5 uur. 

 

Wensen en ideeën van jullie worden altijd meegenomen in de newbornfotoshoot. Ik denk graag mee om iets persoonlijks te creëren.

 

Voorbereiding:

Omdat deze stijl van fotograferen juist op de huiselijke setting is gericht zijn er weinig voorbereidingen. Enkel veel liefde ;-)

Samen spreken een tijdstip af die voor jullie goed uitkomt in het dagelijkste ritme.  

 

 

Resultaat:

Na de lifestyle newbornfotoshoot ontvangen jullie minimaal 20 foto’s professioneel bewerkt én in hoge resolutie. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn.

Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Wil je de fotoshoot combineren met een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan ook eens bij de lifestyle zwangerschapsfotografie!

 

TIP: Lifestyle newbornfotoshoot als cadeau!

Een lifestyle newbornfotoshoot als cadeau geven? Vraag naar de aanvullende informatie en cadeaubon.