Een mooie dag, prachtige herinneringen en dierbare foto's verdienen en mooi trouwalbum. Dit maakt jullie dag compleet. Iets wat je tastbaar overhoud aan jullie bruiloft. 

 

Daphne de la Cousine Fotografie levert luxe lay-flat trouwalbums vanaf €195. Er zijn veel verschillende mogelijkheden qua formaat, aantal pagina's, kleuren covers en extra opties. In een persoonlijk gesprek kunnen al deze verschillende mogelijkheden samen doornemen. 

 

Er kan gekozen worden voor een lederen of linnen cover in veel verschillende kleuren. De albums worden gemaakt van echt fotopapier waarbij de foto's niet digitaal worden geprint maar worden belicht op fotochemisch papier. Dit zorgt voor de meest heldere en levendige kleuren. Dit fotopapier kenmerkt zich door het breed kleurbereik, sprekende kleuren en perfect scherpe foto’s.

 

De fotoselectie komt vanuit het bruidspaar, zodat alle foto's die jullie belangrijk en mooi vinden zeker geplaatst worden. Met deze selectie foto's ga ik aan de slag en kijk ik of er nog foto's toegevoegd mogen worden om jullie verhaal compleet te maken. 

Via een online invulformulier kan het album geheel naar wens aangevraagd worden. Deze wordt toegestuurd nadat alle foto's van de bruiloft ontvangen zijn. 

 

De naam lay-flat trouwalbum zegt het al, een lay-flat verbinding.  Dit zorgt ervoor dat de linker en rechterpagina één geheel vormen. Zo worden foto's niet onderbroken door een vouw of naad. 

Lay-out opmaak.

Er zijn twee soorten lay-out opmaak van de albums. De 'standaard opmaak'. Hierbij worden foto's geplaatst op één pagina of de gehele spread (twee pagina's naast elkaar). 

Daarnaast bestaat de 'gepersonaliseerde opmaak' met meerdere foto's per spread (twee pagina's naast elkaar). Per pagina en moment van de bruiloft wordt gekeken welke foto's nodig zijn om het verhaal te kunnen vertellen. Met deze opmaak kunnen er meerdere foto's verwerkt worden in het lay-flat trouwalbum. 

Lastertekst en embossing.

Er kan gekozen worden voor lastertekst op de cover. Hierbij wordt de tekst in het materiaal gebrand waardoor er een laagje verdwijnt en een gouden kleur naar voren komt. 

Lasertekst is in vele lettertypes en groottes beschikbaar. 

Ook kan er gekozen worden voor embossing. Hierbij worden de letters in de kaft gedrukt. Hierbij wordt een standaard lettertype gebruikt in kapitalen. De tekst wordt midden op de kaft geplaatst. 

Embossing is mogelijk in de kleuren wit, zwart, zilver en goud. 

Fotocover.

Maak jullie trouwalbum nog persoonlijker met een foto op plexieglas geplaatst in de cover. De plexieplaat is te plaatsen op alle verschillende kleuren covers

Bewaardoos en luxe bewaarbox.

Geef jullie trouwalbum een extra elegante uitstraling met de bewaardoos. Makkelijk in gebruik door de inkeping aan de rand van het schuim en geeft extra bescherming aan jullie album.