Home » Bruidsfotografie » Layflat-trouwalbum

Luxe lay-flat trouwalbum

Een mooie dag, prachtige herinneringen en dierbare foto's verdienen en mooi trouwalbum. Dit maakt jullie dag compleet. Iets wat je tastbaar overhoud aan jullie bruiloft. 

 

Daphne de la Cousine Fotografie levert luxe lay-flat trouwalbums vanaf €150. In de formaten 20x30, 30x30 en 30x45 cm.

Er zijn vele verschillende mogelijkheden qua formaat, aantal pagina's, kleuren covers en extra opties. In een persoonlijk gesprek kunnen al deze verschillende mogelijkheden samen doornemen. 

 

 

Er wordt gebruik gemaakt van fotopapier. De foto's worden niet digitaal geprint maar worden belicht op fotochemisch papier. Dit zorgt voor de meest heldere en levendige kleuren. Dit fotopapier kenmerkt zich door het breed kleurbereik, sprekende kleuren en perfect scherpe foto’s.

 

 

 

 Daphne de la Cousine Fotografie levert enkel trouwalbums met een lay-flat verbinding. Dit zorgt ervoor dat de linker en rechterpagina één geheel vormen. Zo worden foto's niet onderbroken door een vouw of naad. 

 

 

Er kan gekozen worden voor verschillende kleuren op de achtergrond van de pagina. 

 

 

Er kan gekozen worden voor een lederen of linnen cover in veel verschillende kleuren. Ook kan er gekozen worden voor een lasertekst op de cover. Hierbij wordt de tekst in het materiaal gebrand waardoor er een laagje verdwijnt. 

 

 

Geef jullie trouwalbum een extra elegante uitstraling met de luxe bewaarbox. Makkelijk in gebruik door de inkeping aan de rand van het schuim en geeft extra bescherming aan jullie album.