Home » Fotoshoots » Zwangerschap - natuur

Zwangerschapsfotografie in de natuur

Hoe gaat een zwangerschapsfotoshoot op locatie in zijn werk:

De zwangerschapsfotoshoot vindt ongeveer 6 tot 4 weken voorafgaand aan jullie uitgerekende datum plaats. Kijk vooral ook naar wat voor je gevoel prettig is.

De locatie wordt in overleg met jullie bepaald. Daphne de la Cousine Fotografie kan hierin adviseren. In de winterperiode wordt op voorhand een tweede reserve afspraak gepland i.v.m. het weer.

Tijdens de fotoshoot gaat het om jullie, er wordt alle tijd genomen en gewerkt zonder tijdslimiet. Lekker ontspannen voor een mooi resultaat. Wensen en ideeën vanuit jullie worden altijd meegenomen in de fotoshoot. Ik denk graag mee om iets persoonlijks te creëren.

 

Voorbereiding:

Voorafgaand aan de fotoshoot zal Daphne de la Cousine Fotografie jullie een ‘’Tips en adviezenlijst’’ toesturen waar kleding voorbeelden en tips in beschreven staan.

Wensen en ideeën vanuit jullie worden altijd meegenomen in de fotoshoot. Ik kijk graag mee om iets persoonlijks te creëren.

 

Resultaat:

Na de zwangerschapsfotoshoot ontvangen jullie minimaal 20 foto’s professioneel bewerkt én in hoge resolutie.  Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn.

Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Wil je de fotoshoot combineren met een newbornfotoshoot? Kijk dan ook eens bij de newbornfotografie en lifestyle newbornfotografie!

 

 

TIP: Zwagerschapsfotoshoot als cadeau!

Een zwangerschapsfotoshoot als cadeau geven? Vraag naar de aanvullende informatie en cadeaubon