Zwangerschapsfotografie in de natuur

Hoe gaat een zwangerschapsfotoshoot op locatie in zijn werk:

De zwangerschapsfotoshoot vindt ongeveer 6 tot 4 weken voorafgaand aan jullie uitgerekende datum plaats. Kijk hierbij vooral ook naar wat bij je past en goed voelt. In de winterperiode wordt op voorhand een tweede reserve datum gepland i.v.m. het weer.

De locatie wordt in overleg met jullie bepaald, Daphne de la Cousine Fotografie kan altijd meedenken en/of tips hierin geven. 

 

Tijdens de fotoshoot gaat het om jullie, er wordt alle tijd genomen en gewerkt zonder tijdslimiet. Lekker ontspannen voor een mooi resultaat. 

Voorafgaand aan de fotoshoot zal Daphne de la Cousine Fotografie jullie een ‘’Tips en adviezenlijst’’ toesturen waar kleding voorbeelden en tips in beschreven staan.

Wensen en ideeën vanuit jullie worden altijd meegenomen in de fotoshoot. Ik denk graag mee om iets persoonlijks te creëren.

 

Resultaat:

Na de fotoshoot ontvangen jullie minimaal 15 foto's professioneel bewerkt én in hoge resolutie. Er zit geen limiet op het aantal verstrekte foto's. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn. Ik vind het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werk daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

Daphne de la Cousine Fotografie is niet verantwoordelijk voor afdrukken/vergrotingen/fotoproducten bij derden.

 

 

Wil je de fotoshoot combineren met een newbornfotoshoot? Kijk dan ook eens bij de newbornfotografie en lifestyle newbornfotografie!

 

 

TIP: Zwagerschapsfotoshoot als cadeau!

Een zwangerschapsfotoshoot als cadeau geven? Vraag naar de aanvullende informatie.

 

 

 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Hopelijk tot snel!