Home » Fotoshoots » Zwangerschap - studio

Zwangerschapsfotografie - in de studio

Hoe gaat een zwangerschapsfotoshoot in zijn werk:

De zwangerschapsfotoshoot vindt ongeveer 6 tot 4 weken voorafgaand aan jullie uitgerekende datum plaats. Kijk naar wat voor je gevoel prettig is of wat bijvoorbeeld geadviseerd wordt uit medische redenen.

Tijdens de fotoshoot gaat het om jullie, wordt er alle tijd genomen en gewerkt zonder tijdslimiet. Het gaat om het eindresultaat. Kunnen fotograferen zonder tijdsdruk en een ontspannen sfeer, is voor een mooi resultaat erg belangrijk.

 

Voorbereiding:

Voorafgaand aan de fotoshoot zal Daphne de la Cousine Fotografie jullie een ‘Tips en adviezenlijst’ toesturen waar kleding voorbeelden en tips in beschreven staan.

Om de aanstaande moeder zo min mogelijk te belasten vraag ik jullie vooraf om verschillende voorkeuren door te geven zodat de fotoshoot zo soepel mogelijk kan verlopen.

 

Wensen en ideeën vanuit jullie worden altijd meegenomen in de fotoshoot. Ik kijk graag mee om iets persoonlijks te creëren.

 

Resultaat:

 

Na de zwangerschapsfotoshoot ontvangen jullie de verschillende gemaakte foto's professioneel bewerkt én in hoge resolutie op DVD. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn.

Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Wil je de fotoshoot combineren met een newbornfotoshoot? Kijk dan ook eens bij de newbornfotografie!

 

 

TIP: Zwagerschapsfotoshoot als cadeau!

Een zwangerschapsfotoshoot als cadeau geven? Vraag naar de aanvullende informatie en cadeaubon

Zie ook: