Standaard newborn fotografie

Op zoek naar de eerste échte fotoshoot voor jullie kleintje. Dan zit je hier goed!

 

Hoe gaat een newbornfotoshoot in zijn werk:

Daphne de la Cousine Fotografie komt naar jullie toe om daar een mobiele fotosetting op te bouwen. Dit kan bijvoorbeeld in de woonkamer of slaapkamer. Zo blijft jullie kindje in zijn/haar veilige en vertrouwde omgeving en kunnen de foto’s gemaakt worden op een plek, waar ook de moeder zich comfortabel voelt en jullie niet hoeven te reizen.

 

Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende achtergronddoeken, kleding, attributen en accessoires. Daphne de la Cousine Fotografie beschikt over een collectie van mutsjes, sokjes, knuffeltjes etc. voor jongens en meisjes. Natuurlijk kunnen we juist ook jullie eigen spulletjes en/of kleding gebruiken. 

 

Tijdens de newbornfotoshoot staat jullie kindje centraal, er wordt alles aan gedaan om het zo comfortabel mogelijk te maken. Een badje vooraf en het geven van een flesje helpen hierbij. Dit heeft vaak een rustgevend effect op baby’s. 

Zet op de dag van de fotoshoot de verwarming extra hoog, zodat het lekker warm is wanneer jullie kindje bloot ligt. Een warme kruik en/of omslagdoek bij de hand is fijn.

Daphne de la Cousine Fotografie werkt zonder tijdslimiet, zodat het kleine modelletje genoeg tijd heeft om lekker te wennen en te ontspannen. Er is altijd tijd voor een dikke knuffel of voeding.

Wensen en ideeën van jullie worden altijd meegenomen in de newbornfotoshoot. Ik denk graag mee om iets persoonlijks te creëren.

 

Resultaat:

Na de fotoshoot ontvangen jullie minimaal 20 foto's professioneel bewerkt én in hoge resolutie. Er zit geen limiet op het aantal verstrekte foto's. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn. Ik vind het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werk daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

Daphne de la Cousine Fotografie is niet verantwoordelijk voor afdrukken/vergrotingen/fotoproducten bij derden.

 

 

Wil je de fotoshoot combineren met een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan ook eens bij de lifestyle zwangerschapsfotografie, zwangerschapsfotografie in de natuur en zwangerschapsfotografie in de studio!

 

 

TIP: Newbornfotoshoot als cadeau!

Een newbornfotoshoot als cadeau geven? Vraag naar de aanvullende informatie en cadeaubon. 

 

 

Voor meer informatie en prijzen neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Hopelijk tot snel!