Home » Fotoshoots » Newborn - standaard

Newborn fotografie

Op zoek naar de eerste echte fotoshoot voor jullie kleintje. Dan zit je hier goed!

 

Hoe gaat een newbornfotoshoot in zijn werk:

Daphne de la Cousine Fotografie komt naar jullie toe om daar een mobiele fotosetting op te bouwen. Dit kan bijvoorbeeld in de woonkamer of slaapkamer. Zo blijft jullie kindje in zijn/haar veilige en vertrouwde omgeving en kunnen de foto’s gemaakt worden op een plek, waar ook de moeder zich comfortabel voelt en niet hoeft te reizen. Wat zorgt voor de mooiste foto’s!

De newbornfotoshoot mag ook op bovenstaand adres in Eindhoven gemaakt worden.

 

Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende achtergrond kleden en doeken, kleding, attributen en accessoires. Daphne de la Cousine Fotografie beschikt hiervoor over een collectie van mutsjes, sokjes, knuffeltjes etc. voor jongens en meisjes. Natuurlijk zijn jullie eigen spulletjes en/of kleding ook van harte welkom.

 

Daphne de la Cousine Fotografie werkt zonder tijdslimiet, het doel is om mooie foto’s te maken. Het is belangrijk dat we dit in een ontspannen sfeer kunnen doen, zonder tijdsdruk. Daarom maken we ook voldoende tijd vrij voor een eventuele dikke knuffel en of voeding tussendoor.

 

Wensen en ideeën van jullie worden altijd meegenomen in de newbornfotoshoot. Ik denk graag mee om iets persoonlijks te creëren.

 

Voorbereiding:

Tijdens de newbornfotoshoot staat jullie kindje centraal en wordt er alles aan gedaan om het zo comfortabel mogelijk te maken. Een badje vooraf en het geven van een flesje helpen hierbij. Dit heeft vaak een rustgevend effect op baby’s. Ze worden meer ontspannen wellicht al wat slaperig.

 

Zet op de dag van de fotoshoot de verwarming hoger, zodat het lekker warm is wanneer jullie kindje bloot ligt. Een warme kruik en/of omslagdoek bij de hand is fijn.

 

Resultaat:

Na de newbornfotoshoot ontvangen jullie minimaal 20 foto’s professioneel bewerkt én in hoge resolutie. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn.

Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

 

 

TIP: Newbornfotoshoot als cadeau!

Een newbornfotoshoot als cadeau geven? Vraag naar de aanvullende informatie en cadeaubon.