Home » Bruidsfotografie » Informatie layflat trouwalbum

Informatie luxe lay-flat trouwalbum

Een mooie dag, prachtige herinneringen en dierbare foto's verdienen en mooi trouwalbum. Dit maakt jullie dag compleet. Iets wat je tastbaar overhoud aan jullie bruiloft. Er zijn veel verschillende mogelijkheden qua formaat, opmaak, aantal pagina's, kleuren covers en extra opties. In een persoonlijk gesprek kunnen al deze verschillende mogelijkheden samen doornemen. 

 

Er kan gekozen worden voor een linnen, vinyl of lederen cover in veel verschillende kleuren. De albums worden gemaakt van echt fotopapier waarbij de foto's niet digitaal worden geprint maar worden belicht op fotochemisch papier. Dit zorgt voor de meest heldere en levendige kleuren. Dit fotopapier kenmerkt zich door het breed kleurbereik, sprekende kleuren en perfect scherpe foto’s.

 

Alle albums hebben een lay-flat verbinding. Dit zorgt ervoor dat de linker en rechterpagina één geheel vormen. Zo worden foto's niet onderbroken door een vouw of naad. 

 

De fotoselectie komt vanuit jullie, zodat alle foto's die jullie belangrijk en mooi vinden zeker geplaatst worden. Met deze selectie foto's ga ik aan de slag en kijk ik of er nog foto's toegevoegd mogen worden om jullie verhaal compleet te maken. 

Via een online invulformulier kan het album geheel naar wens aangevraagd worden. Deze wordt toegestuurd nadat jullie de USB stick met alle foto's van de bruiloft hebben ontvangen.

 

Er zijn twee soorten opmaak van de lay-out. De standaard opmaak, deze wordt verwerkt in een album van 20 x 30 cm of de personaliseerde opmaak, welke verwerkt wordt in een album van 30 x 30 cm. 

Standaard opmaak.

Hierbij worden foto’s geplaats op de linker- of rechter pagina. Of een foto wordt verdeeld over de gehele spread, zowel over de linker- als de rechter pagina.

Deze lay-out geeft een rustige kijk en foto's printen werkelijk uit het album. Het aantal pagina’s is dus ook het aantal foto’s wat geplaatst kan worden in het album. Wanneer er een gehele spread per foto gebruikt wordt telt dit als 2 pagina’s. De fotoselectie komt vanuit het bruidspaar.

Één foto per pagina.

Één foto over de gehele spread.

Gepersonaliseerde opmaak.

Hierbij wordt een ontwerp per spread gemaakt met meerdere foto’s. Per moment van de bruiloft wordt gekeken welke foto’s nodig zijn om het verhaal te vertellen. Sommige foto’s of momenten van de dag lenen zich voor grote foto’s, andere voor meerdere kleine foto’s.

Met deze lay-out kunnen meerdere foto’s verwerkt worden in het album. De eerste selectie foto’s komt vanuit het bruidspaar. Jullie weten natuurlijk het beste welke foto’s voor jullie het mooist en dierbaarste zijn. Met deze fotoselectie ga ik aan de slag. Mocht ik foto’s missen om jullie verhaal compleet te maken, zal ik deze extra toevoegen.

 

De lay-out wordt altijd eerst online naar jullie verzonden zodat er nog eventuele wijzigingen doorgegeven kunnen worden. Na schriftelijk akkoord wordt het album geproduceerd.

Onderstaand de verschillende formaten en bijbehorende prijzen. 

Album formaat 15 x 15 cm (standaard opmaak) Prijs
Inclusief 20 pagina’s (10 spreads) Inbegrepen
Album formaat 20 x 30 (standaard opmaak) Prijs
20 x 30 cm inclusief 20 pagina’s (10 spreads) € 175
Extra spread (2 pagina’s) € 2,95
Album formaat 30 x 30 (gepersonaliseerde opmaak) Prijs
30 x 30 cm inclusief 20 pagina’s (10 spreads) € 345
Extra spread (2 pagina’s) € 3,95
Extra opties Prijs
Linnen cover Inbegrepen
Cover van leer of vinyl € 9,95
Lasertekst op cover (goudkleurig) € 24,95
Embossing (zilver of goud) v.a. €24,95
Bewaarbox v.a. €24,95

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

Lastertekst en embossing.

Er kan gekozen worden voor lastertekst op de cover. Hierbij wordt de tekst in het materiaal gebrand waardoor er een laagje verdwijnt en een gouden kleur naar voren komt. 

Lasertekst is in vele lettertypes en groottes beschikbaar. 

Ook kan er gekozen worden voor embossing. Hierbij worden de letters in de kaft gedrukt. Hierbij wordt een standaard lettertype gebruikt in kleine- of blokletters. De tekst wordt midden op de kaft geplaatst. 

Embossing is mogelijk in de kleuren zilver en goud. 

Bewaardoos en luxe bewaarbox.

Geef jullie trouwalbum een extra elegante uitstraling met de standaard bewaardoos. Makkelijk in gebruik door de inkeping aan de rand van het schuim en geeft extra bescherming aan jullie album. Beschikbaar in het formaat 30 x 30 cm.  

 

 

Ook is er een luxe bewaardoos beschikbaar in alle formaten. De cover is beschikbaar in àlle kleurencovers, hierdoor is de bewaardoos geheel naar jullie wens te maken! Het album wordt beschermd door de schuimbodem en met het lint wordt het album gemakkelijk uit de bewaardoos gelift.