Home » Fotoshoots » Studio

Studio fotografie

Stoer, gek, speels of als een echt model!

 

Studiofoto's kunnen gemaakt worden voor een witte of zwarte achtergrond. Foto's van je kinderen, samen met opa en oma, het hele gezin, vriend(inn)en of persoonlijke portretfoto's. Dat is het leuke aan studiofotografie, er zijn zoveel mogelijkheden!

 

Er is vooral tijd voor veel plezier, een ontspannen sfeer zorgt immers voor de mooiste foto’s! Daarom werk ik zonder tijdslimiet. Het gaat om het eindresultaat. Kunnen fotograferen zonder tijdsdruk en een ontspannen sfeer, is voor een mooi resultaat erg belangrijk.

 

Kleding mag gewisseld worden en er kan gebruik worden gemaakt van verschillende attributen. 

Wensen en ideeën vanuit jullie worden altijd meegenomen in de fotoshoot. Ik denk graag mee om iets persoonlijks te creëren.

 

Na de studiofotoshoot ontvangen jullie een minimaal 10 foto's (afhankelijk van de grootte van de groep) professioneel bewerkt én in hoge resolutie. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn.

Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

   

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.