Informatie familiefotoshoot

Kleding en tips

Qua kleding is het fijn om niet al teveel prints door elkaar te dragen, donkere kleuren en zwart kunnen het beste vermeden worden en er mag zeker wat kleur in de kleding voor een frisse look. Probeer om de kleuren op elkaar af te stemmen. 

Denk hierbij als basis aan spijker, beige, crème, aardetinten gecombineerd met bijvoorbeeld oud roze, mint, groen, bordeaux/roest rood of oker geel.  

Als jullie nog wat tips willen of een check willen doen, mag je altijd even een fotootje doorsturen.

 

Probeer de haren van dames en kinderen uit het gezicht te houden met bijvoorbeeld een speld / elastiekje. 

 

Voor de kids is het handig om wat lekkers of wat te doen mee te nemen voor tussendoor. Bijvoorbeeld serpentines (deze kan ik meenemen) wat ook nog eens een leuk effect geeft op de foto’s. 

 

Bij kouder weer:

Een jas is natuurlijk zeker belangrijk voor tussendoor maar probeer te zorgen voor kleding waarbij de jas tussendoor uit zou kunnen. Eventueel kan je iets van een kleedje meenemen om de jassen op te verzamelen tijdens het fotograferen. 

 

 

Na de fotoshoot

Er zit geen limiet op het aantal foto’s dat jullie ontvangen. Ik vind het belangrijk dat jullie kunnen nagenieten van de foto’s en werk daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal. De foto’s ontvangen jullie professioneel bewerkt in high resolution. 

 

 

Mochten jullie vragen hebben, stel deze gerust via telefoon of e-mail.

 

Tot snel!