Home » Fotoshoots » Lifestyle zwangerschap fotografie

Lifestyle zwangerschapsfotografie

Hoe gaat een lifestyle zwangerschapsfotoshoot in zijn werk:

De lifestyle zwangerschapsfotoshoot vindt ongeveer 6 tot 4 weken voorafgaand aan jullie uitgerekende datum plaats. Kijk naar wat voor je gevoel prettig is of wat bijvoorbeeld geadviseerd wordt uit medische redenen.

Tijdens de fotoshoot gaat het om jullie, wordt er alle tijd genomen en gewerkt zonder tijdslimiet. Het gaat om het eindresultaat. Kunnen fotograferen zonder tijdsdruk en een ontspannen sfeer, is voor een mooi resultaat erg belangrijk.

Lifestyle fotografie is gericht op de huiselijke setting, emoties en jullie persoonlijke spullen. In tegenstelling tot de andere zwangerschapsfotoshoots is deze ook een stuk minder geposeerd. 

 

Wensen en ideeën van jullie worden altijd meegenomen in de newbornfotoshoot. Ik denk graag mee om iets persoonlijks te creëren.

 

Voorbereiding:

Omdat deze stijl van fotograferen juist op de huiselijke setting is gericht zijn er weinig voorbereidingen. Voorafgaand aan de fotoshoot zal ik jullie een lijst toesturen met enkele tips en kledingadviezen.  

  

Resultaat:

Na de lifestyle zwangerschapsfotoshoot ontvangen jullie minimaal 25 foto’s professioneel bewerkt én in hoge resolutie.. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn.

Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Wil je de fotoshoot combineren met een newbornfotoshoot? Kijk dan ook eens bij de lifestyle newbornfotografie!

 

 

TIP: Lifestyle zwagerschapsfotoshoot als cadeau!

Een lifestyle zwangerschapsfotoshoot als cadeau geven? Vraag naar de aanvullende informatie en cadeaubon. 

 

 

Zie ook: