Informatie newbornfotoshoot aan huis

Tijd en locatie

De newbornfoto’s worden ongeveer één tot twee weken na de geboorte van jullie kindje gemaakt. Na de geboorte maken we samen een afspraak. Het moment kan overdag of in de avonduren. Uit ervaring blijkt dat newbornfotoshoots in de ochtend vaak het fijnste voor het kindje zelf zijn.

 

Werkwijze

Daphne de la Cousine Fotografie komt naar jullie toe om daar een mobiele fotosetting op te bouwen. Dit kan bijvoorbeeld in de woonkamer of slaapkamer. Zo blijft jullie kindje in zijn/haar veilige en vertrouwde omgeving en kunnen de foto’s gemaakt worden op een plek, waar ook de moeder zich comfortabel voelt en niet hoeft te reizen. Wat zorgt voor de mooiste foto’s!

De newbornfotoshoot mag ook op onderstaand adres in Eindhoven gemaakt worden.

 

Tijdens de newbornfotoshoot staat jullie kindje centraal en wordt er alles aan gedaan om het zo comfortabel mogelijk te maken. Wanneer het mogelijk is, zou het fijn zijn als jullie kindje voorafgaand van de newbornfotoshoot in badje is geweest. Hier wordt hij/zij ontspannen van. Ook van een voeding voorafgaand aan de newbornfotoshoot, zal jullie kindje mogelijk meer ontspannen en slaperig worden.

Zet op de dag van de fotoshoot de verwarming hoger, zodat het lekker warm is wanneer uw kindje bloot ligt. Ook een warme kruik en/of omslagdoek bij de hand is fijn.

 

Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende kleding, attributen en accessoires. Daphne de la Cousine Fotografie beschikt over een collectie van mutsjes, sokjes, knuffeltjes etc. voor jongens en meisjes die we hiervoor kunnen gebruiken. Jullie eigen spulletjes en/of kleding zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Daphne de la Cousine Fotografie beschikt ook over verschillende kleden en doeken, die als achtergrond gebruikt worden.

Voorafgaand van de newbornfotoshoot zullen we samen doornemen welke kleding, accessoires en achtergrond doeken jullie graag willen gebruiken, zodat de wissels prettig en snel kunnen verlopen voor jullie kindje.

 

Daphne de la Cousine Fotografie werkt zonder tijdslimiet, het doel is om mooie foto’s te maken en hierbij is het belangrijk dat er een ontspannen sfeer hangt zonder tijdsdruk. De ene keer is er meer of minder tijd nodig voor een knuffel en/of extra voeding tussendoor, dan de andere keer.

Houd rekening met ongeveer een half uur tijd voor het opbouwen van de mobiele studio en het uitzoeken van de kleding, accessoires en achtergronddoeken voorafgaand aan de newbornfotoshoot.

 

Wensen en ideeën van jullie worden altijd meegenomen in de newbornfotoshoot. Daphne de la Cousine Fotografie kijkt graag mee om iets persoonlijks te creëren. Geef speciale wensen vooraf even aan zodat hier eventuele voorbereidingen voor getroffen kunnen worden.

 

Praktische informatie

Na de newbornfotoshoot krijgen jullie minimaal 20 foto’s bewerkt én in groot formaat op een DVD. Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn. Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

De verstrekte foto’s zullen tot een jaar na datum van afgifte bewaard worden, het advies is daarom om zelf te zorgen voor genoeg kopieën van de DVD.

 

Ook het is mogelijk om de foto’s te verkrijgen op een luxe USB stick. Er wordt hierbij een meerprijs van €14,95 inclusief BTW gerekend.

 

Daphne de la Cousine Fotografie heeft het recht om enkele foto’s te gebruiken voor website, social media of advertenties. Uiteraard wordt hierbij de privacy gerespecteerd. Eventueel bezwaar graag vooraf per emailbericht doorgeven.

 

 

Onderstaand de offerte voor de newbornfotoshoot.

Omschrijving Prijs
Newbornfotoshoot 161,15
21% BTW 33,85
Totaalbedrag € 195

Vanaf de postcode 5615NK tot aan de locatie wordt en €0,35 per kilometer gerekend.

 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief fotoafdruk en combinatiefoto’s, bij interesse vraag naar de meerprijs. Na de fotoshoot zal een prijslijst worden toegestuurd voor het bestellen van fotoafdrukken. Daphne de la Cousine Fotografie geeft geen garantie op afdrukken bij anderen leveranciers. 

 

Mochten jullie nog vragen hebben, stel deze gerust via telefoon of e-mail.

 

 

Adres studio

Willem Klooslaan 27

5615 NK Eindhoven

 

T: +31(0)6 30 41 71 80

E: daphne@delacousine.eu