Home » Bruidsfotografie » Bruidsreview

Wat zeggen anderen over Daphne de la Cousine Fotografie?

Katija en Corne. 

Het is hier al vaker gezegd, maar eigenlijk zijn 5 sterren te weinig voor deze fantastische fotografe! Onze trouwdag was er één om nooit meer te vergeten, van begin tot eind was het een waanzinnige dag vol verassende elementen. Daphne heeft onze wensen goed begrepen en deze op een fantastische manier vastgelegd. De eerste 5 minuten is het even wennen dat er een fotografe aanwezig is, maar dat ben je zo vergeten door de manier waarop Daphne haar beroep professioneel uitvoert. Van het kennismakingsgesprek tot aan de levering van ons fantastische album, alles is perfect geregeld! Nogmaals dank daarvoor Daphne! En we raden je bij iedereen aan!

Sanne en Enzo.

Overal 5 sterren. Ik hoor u al denken, is dit niet wat overdreven? Nee. Ik en mijn vrouw kunnen alleen maar vol lof spreken over Daphne. Daphne is als persoon ontzettend bedreven en betrokken. We hadden een erg leuke klik vooraf, op de dag zelf en de afhandeling (nazorg) is ook goed verlopen. Schitterende, bewerkte foto's! We hebben veel meer bewerkte foto's ontvangen dan we eigenlijk hadden verwacht. Het was voor ons nog een hele klus om te kiezen welke foto's we in ons trouwalbum wilde hebben. Wij raden Daphne de la Cousine aan iedereen aan. Zoeken we ooit nog een fotograaf dan weten we haar te vinden.

Louise en Sjoerd.

Wauw! Wat een prachtige foto’s!
Ik vind het echt zo knap hoe je dat doet! Precies op het goede moment en dan ook nog een creatieve draai er aan geven.
We hebben enorm genoten.

We zullen je aan iedereen aanbevelen. Zelf als ze niet eens een fotograaf nodig hebben haha.

Nogmaals enorm bedankt!
Ook voor de gezelligheid op de dag zelf. We vonden het heel fijn om met zo’n leuke meid op stap te zijn en dat je een onderdeel van de bruiloft bent geweest.

Groetjes Louise & Sjoerd

Sanne en Rob.

Daphne is een fantastisch warm mens! Op onze trouwdag was het vreselijk heet en ze heeft zich dermate flexibel opgesteld zodat we tijdens de fotoshoot niet werden bevangen door de hitte. Als er 6 sterren voor flexibiliteit konden geven, zouden we het doen! Daarbij is ze gezellig en houdt van een grapje. Er heerste constant een ontspannen sfeer tijdens het maken van de foto’s. En ook met onze kinderen was ze supergoed! Ze bleef ten alle tijde geduldig! Daphne is een echte professional. Een aanrader dus!

Angelique en Roy.

Wij hebben voor Daphne gekozen als fotograaf, omdat het tijdens het eerste gesprek direct klikte. De spontaniteit, enthousiasme en natuurlijk de prachtige foto's spraken ons enorm aan! Onze trouwdag is dan ook perfect verlopen en hier kunnen wij nog lang van nagenieten dankzij het geweldige werk van Daphne!! 
Daphne is een echte professional, je merkt vaak niet eens dat ze aanwezig is tijdens belangrijke momenten en dat vonden wij enorm verrassend toen we de foto's zagen! Super gaaf! Ze pakt ieder moment en het loopt allemaal heel ongedwongen. In één woord: perfect!
 

Anne en Willem.

Al bij het eerste kennismakingsgesprek waren wij er zeker van. Daphne zou onze mooiste dag vastleggen. Van te voren enkele keren contact gehad en bij vragen reageert ze altijd. Tijdens de dag zelf heeft ze de mooiste momenten vastgelegd zonder dat de camera overdreven aanwezig in het beeld voor onze gasten was. Ze stelde ons heel erg op t gemak! Prachtige foto’s en nog een mooier foto boek!

Renee en Jeffrey.

Lieve Daphne,

Je hebt fotografen en je hebt amateurs. Jij bent een super talent. Je hebt er echt oog voor. De foto's van onze sessie tijdens de bruiloft waren echt heel leuk. Mochten we ooit weer een fotograaf nodig hebben, ben je de eerste die we gaan bellen.

Geniet van je bijzondere passie! Je hebt je droom waargemaakt.

Liefs Jeffrey, Renee en onze twee mooie meiden

Jessica en Rick.

Daphne is een leuk en gezellig persoon en een professionele en getalenteerde fotograaf. Wij zijn heel blij met haar werk en de fotos die zij heeft gemaakt. Ze heeft de belangrijke momenten en de kleine details van onze speciale dag prachtig vastgelegd. We zullen de afbeeldingen jarenlang en in de toekomst koesteren. Hartelijk bedankt voor alles!

Silvia en Theo. 

Our experience with Daphne was great! She is like a super cool ninja photographer. I don’t know how but she managed to be there capturing very special detail without breaking the atmosphere. When we got the usb with the photos we were truly amazed and super happy to have her documenting such an important date. Besides that, she is experienced and friendly; she managed to make us feel comfortable at all times. Thanks Daphne!

Karolina en Patrick.

Daphne is een fantastisch fotograaf! Wij hebben haar leren kennen als een spontane, professionele en gepassioneerde fotograaf! Ze staat open voor alle ideeën en suggesties, ze luistert goed naar je wensen en gaat volledig op in het geheel waardoor spontane momenten ontstaan! Dit is uiteraard ook goed terug te zien op de foto's!
Qua fotografie levert Daphne echt top werk af! Tevens weet zij goed te spelen met de composities waardoor je unieke beelden krijgt.In een woord een echte professional! Lieve Daphne heel erg bedankt voor prachtige foto's en Top werk wat je hebt geleverd!
Patrick&Karolina

Simone en Rogier. 

Vanaf het eerste contact was er een klik. Je bent een hele warme persoonlijkheid al ben je op de dag zelf bijna onzichtbaar. Hierdoor vang je de kleinste momenten met je camera en vergroot je ze uit. Met prachtig resultaat. Wij zijn ontzettend blij met jouw foto's. We beleven onze dag nu telkens opnieuw. Geen geposeerde foto's maar een prachtig beeldverslag van deze mooie dag waarbij geluk en plezier zijn af te lezen op de gezichten. Wij bevelen jou van harte aan. Dank je wel lieve Daphne voor jouw inspanningen. Je bent een topper. Hartelijke groetjes Simone en Rogier

Janine en Dennis.

Daphne heeft gefotografeerd op onze bruiloft. Bij de eerste kennismaking hadden we al direct een goed gevoel bij haar: ze is sympathiek, spontaan, prettig in de omgang en je voelt je gelijk op je gemak. Van tevoren hadden we alles duidelijk doorgesproken, wat ons het vertrouwen gaf dat we de foto's met een gerust hart aan haar over konden laten! Je merkt aan alles dat ze professioneel is en veel ervaring heeft.
Na de eerste paar foto's merkten we haast niet meer dat ze aanwezig was, zodat we vooral hebben genoten van onze dag, maar intussen heeft ze onze trouwdag op een prachtige en intieme manier vastgelegd. We raden haar zeker aan!

Lotte en Rick.

Wij zijn super blij met de foto's die tijdens onze bruiloft gemaakt zijn. Na een paar dagen kregen we al een preview, die helemaal geweldig was. Toen we alle foto's kregen, konden we onze dag weer opnieuw beleven:-) Tijdens de fotoshoot konden we lachen en onszelf zijn, we voelden ons echt op ons gemak en dat maakt de foto's alleen maar mooier. Daphne, bedankt dat je onze mooie dag zo goed hebt weten vast te leggen!

Joyce en Theo.

Daphne kwam langs en het was meteen eigenlijk al goed, alle gesprekken en afspraken gingen soepel en we hadden meteen een beetje dezelfde ideeën waar zij natuurlijk weer mooie aanvullingen op maakte.
Als je nog iets wilt weten of ergens over twijfelt staat ze altijd open voor vragen en beantwoord deze goed en heel duidelijk.
Ik had de eer dat niet alleen mijn bruiloft maar ook mijn vrijgezellen feest door haar is gefotografeerd, we hebben zo gelachen met de dames en daphne voegde zich er gewoon bij waardoor onze foto's helemaal top waren en we super gelachen hebben.
Precies zoals op de bruiloft, niet van die statig neer gezette foto's, maar echt lifestyle foto's gewoon zoals we zijn en gewoon zoals de dag was....
Daphne super bedankt voor alles, je bent een topper!!

Kelly en Frank.

We hebben van te voren alle fotolocaties doorgesproken. Daphne heeft er echt prachtige plaatjes van gemaakt welke alles behalve standaard waren. Ze waren kleurrijk, verrassend en hadden bovenal een sprookjesachtig effect. Meer hadden we niet kunnen wensen. Bedankt Daphne! Groetjes Kelly en Frank

Milou en Johnny.

Wij houden er beiden niet van in de belangstelling te staan maar hebben ons bij Daphne geen moment ongemakkelijk gevoeld! De foto's zijn boven verwachting, Daphne heeft er hele bijzondere momenten uit gepikt. Daarnaast is Daphne een hele leuke, spontane meid om erbij te hebben op je bruiloft!

Anne en Rob.

Daphne, wat ben jij een topwijf. Je bent lief en je inzet was super. Creatief om leuke plekken voor goede foto's te vinden en je hebt de benen uit je lijf gerend. En de foto's! Een kunstenares ben je. Wij twijfelden lang of we een fotograaf wilden, maar ontzettend blij dat we het hebben gedaan. Bedankt !!!!!!

Yvonne en Ben. 

Daphne legt de allerkleinste momentjes op beeld vast en maakt ze daardoor groot. Ze heeft goed oog voor details, hierdoor zitten er veel erg bijzondere foto's tussen.

De sfeer op de dag was gemoedelijk. Al vrij snel merk je Daphne niet meer bewust op waardoor er bijna alleen maar spontane foto's zijn vastgelegd.

Achteraf hebben we meer dan 600 foto's ontvangen waar we ontzettend blij mee zijn.

Wij bevelen Daphne zeker aan!!

Maartje en Thomas.

Dankzij Daphne beleven wij iedere keer als we de foto's terug kijken de dag nog een keer, wat wil je nog meer! Wij voelde ons erg op ons gemak bij haar. Een lieve en spontane meid die plezier heeft in haar werk! Nogmaals heel erg bedankt Daphne :)

Graag ook jullie ervaringen over Daphne de la Cousine Fotografie delen? Dit waardeer ik zeer. Schrijf via onderstaande link jullie review.