Home » Fotoshoots » Zwangerschapsfotografie » Zwangerschapsfotografie locatie

Zwangerschapsfotografie op locatie

Hoe gaat een zwangerschapsfotoshoot op locatie in zijn werk:

De zwangerschapsfotoshoot vindt ongeveer 6 tot 4 weken voorafgaand aan jullie uitgerekende datum plaats. Kijk naar wat voor je gevoel prettig is of wat bijvoorbeeld geadviseerd wordt uit medische redenen.

De locatie wordt in overleg met jullie bepaald. Daphne de la Cousine Fotografie kan hierin adviseren. In de winterperiode wordt op voorhand een tweede reserve afspraak gepland i.v.m. het weer.

Tijdens de fotoshoot gaat het om jullie, wordt er alle tijd genomen en gewerkt zonder tijdslimiet. Het gaat om het eindresultaat. Kunnen fotograferen zonder tijdsdruk en een ontspannen sfeer, is voor een mooi resultaat erg belangrijk.

 

Voorbereiding:

Voorafgaand aan de fotoshoot zal Daphne de la Cousine Fotografie jullie een ‘’Tips en adviezenlijst’’ toesturen waar kleding voorbeelden en tips in beschreven staan.

Wensen en ideeën vanuit jullie worden altijd meegenomen in de fotoshoot. Ik kijk graag mee om iets persoonlijks te creëren.

 

Resultaat:

Na de zwangerschapsfotoshoot ontvangen jullie minimaal 20 foto’s professioneel bewerkt én in hoge resolutie.  Zo hoeven jullie achteraf niet te kiezen welke foto’s het mooiste zijn.

Daphne de la Cousine Fotografie vindt het belangrijk dat jullie kunnen beschikken over deze mooie herinnering en werkt daarom niet met het achteraf kopen van beeldmateriaal.

 

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Wil je de fotoshoot combineren met een newbornfotoshoot? Kijk dan ook eens bij de newbornfotografie en lifestyle newbornfotografie!

 

 

TIP: Zwagerschapsfotoshoot als cadeau!

Een zwangerschapsfotoshoot als cadeau geven? Vraag naar de aanvullende informatie en cadeaubon

 

 

Zie ook: